Лора Крумова стопи 20 кг с тази диета

Лора Крумова стопи 20 кг с тази диета
3 (60%) 2 votes

Лора Крумова се отърва от излишните килограми благодарение на зверска диета

Лора Крумова успя да стопи цели 20 килограма само за два месеца. Тв водещата се подложи на зверска диета. Откакто подписа договор с Нова тв, тя се придържа към строг хранителен режим. Още самото начало е била ясна датата на старта на новия й проект и тв водещата си поставила за цел дотогава да влезе във форма.

Лора Крумова, която напълня драстично след раждането на първородния син, води жестока битка с излишните килограми цяла година. След раждането тя не само, че не успя да отслабне, но и удвои теглото си от преди да забременее.

Първия месец от диетата Лора Крумова консумирала единствено салата, чай и плодове, научи „Уикенд“.

Лора Крумова

Лора Крумова свали 20 кг само за два месеца

Тя изключи напълно от менюто си месо, мляко и тестени изделия. Хранителният й режим включва едно хранене дневно. Лора Крумова консумира на обяд само салата, а през останалото време на денонощието чай и вода в неограничени количества.

Втория месец от диетата й включва постепенно захранване с ориз и картофи. Ефектът от хранителния й режим е поразителен. Лора Крумова се завърна в ефир с нова визия. Тя се радва не само за това, че успя да смъкне излишните килограми, но и заради това, че успя да натрие носовете на бившите си шефове.

Докато работеше в бТВ й се налагаше да търпи постоянно подмятанията на работодателите си, които я заплашваха, че ако смъкне излишните килограми, ще остане без работа, пише Хот арена.

Тв водещата се зае сериозно със свалянето на излишните килограми след като реши да се върне в Нова тв.

Потърпевш от зверската диета, на която тя се подложи, беше и приятелят й Сотир. Лора Крумова станала раздразнителна. Тв водещата приемала много трудно факта, че по цял ден трябва не само да тича след сина си, но и да гладува. Усилието й определено си е струвало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар