Лора Крумова е категорична, че не парите са я накарали да вземе решението за рокадатаЛора Крумова разкри повече за новото си предаване

Лора Крумова най-накрая разкри защо се премести от бТВ в Нова телевизия. Репортерката изненада всички, когато обяви, че напуска едната медия, за да се завърне в другата, след като я беше напуснала със скандал. По думите й основната мотивация за това е било самото предаване, което е искала да прави, а не парите, каквито са масовите мнения в нета, а и не само.

[caption id="attachment_439903" align="alignleft" width="300"]Лора Крумова и Галя Щърбева Лора Крумова и Галя Щърбева[/caption]

Водещата обаче изтъква, че в бТВ не е имала възможност да прави такова шоу, каквото е искала и е трябвало да се съобразява с концепцията, налагана й от шефовете на телевизията. Докато от Нова ТВ й позволили да реализира проекта си за новото шоу изцяло според нейните собствени възгледи. В интервю за vsekiden.com тя и колежката й Галя Щърбева разкриват, че от самото начало не са били съгласни да правят компромиси в името на по-висока гледаемост, тъй като не желаят да се занимават с пошли тематики.

Двете не пожелаха да разкрият дали са водили преговори и с други медии за новото си предаване "Комбина", което тръгва от тази събота по Нова ТВ. Въпреки неочакваната смяна на медиите обаче, Лора Крумова не се е разделила с лоши чувства с бившите си колеги, дори напротив. Тя не скри, че вчера нейни вече бивши колеги са й се обадили по телефона, за да й пожелаят късмет с новото предаване.

Колежката й в "Комбина" Галя Щърбева няма такива проблеми, тъй като си е кадър на Нова ТВ. Предаването ще се излъчва всяка събота, а уникалното в него е, че вместо от студи, ще предава на живо от столичен мол.