Нови шокиращи разкрития водят до втори участник в убийството на хубавата Вероника Здравкова!

Извергът, убил по особено жесток и брутален начин студентката Вероника Здравкова, е имал съучастник. Това разкриха разследващите убийството. Главата на красивото момиче буквално е била сплескана от ударите отпред и отзад, които те са й нанасяли, докато тя е престанала да диша. Престъпникът е удрял момичето дотогава, докато то не починало в агония.

Криминалистите са поразени от това, че убиецът е действал много безчувствено. Според разследващите килърът е имал съучастник, който му е помогнал да принесат трупа на Вероника до река Янтра и да го хвърлят в студените води.

[caption id="attachment_438990" align="alignright" width="300"]Вероника Удряли са Вероника Здравкова докато тя е спряла да диша[/caption]

Според ченгетата изродът не е действал напълно хладнокръвно, защото той е оставил доста следи около местото на престъплението. Най-вероятно може да бъде и открита ДНК, на базата на която да тръгне по тази следа разследването.В момента тези следи се подлагат на обработка и изследване.

Не са открити следи за друго насилие над 23-годишното момиче. Предположението е, че то е убито, за да бъде ограбено. Преди да си тръгне към дома, студентката е изтеглила голяма част от заплатата си. В трупа, изваден от водата криминалистите не са открили нито пари, нито документи.

Пърноначално се работеше по версията, че момичето може да е било убито от предишния си приятел Радо, с когото преди това са се разделили, но тази версия е на път да отпадне. Вероника Здравкова е била убита в нощна на 2-ри срещу 3-ти март. Тя е от Никопол, но живее във Велико Търново, където следва магистратура. Нейни преподаватели казват, че тя е била отлична студентка.

Първи сигнал за изчезналото момиче са подали нейните родители.Днес ще има протест в старопрестолната столица от нейните жители. Те ще настояват тази част, където е убита Вероника Здравкова да бъде осветена и да се върне смъртното наказание.