Мая Манолова направи невиждано шоу в ефира на ТВ7

Мая Манолова направи невиждано шоу в ефира на ТВ7
5 (100%) 1 vote

Мая Манолова размаха тояга в ефир

Мая Манолова разигра невиждано шоу в ефира на ТВ7.

Очевидно тя сериозно се е заела с оплюването на финансовия министър Владислав Горанов и в частност новия държавен заем в размер на 16 млрд. лв.

За пореден път Мая Манолова размаха банкнота от 10 000 лева с лика на финансовия министър Владислав Горанов, заявявайки, че точно толкова ще струва решението му на всеки един българин – от бебе до пенсионер.

Мая Манолова размаха тояга в ефир

Мая Манолова размаха тояга в ефир

Поразяващата уста на БСП се разфуча, че това решение на Горанов е надминало всички граници.
Мая Манолова подчерта, че специалната банкнота е изработена от младежката организация на партията столетница.

Тя подчерта, че не намира за какво да каже „Браво!” и да се зарадва от нещата, които прави правителството на Бойко Борисов.
Мая Манолова изрази недоволството си от правителството, подчертавайки, че да стоте дни на управление единственото, което са свършили е уволняването на всички онези, които са работили с предишните управляващи и допълни, че ГЕРБ са безцеремонни и уволняват от шефове на агенции до чистачки.
Червената активистка изрази загриженост за съсипването на толкоз човешки съдби.

Поразяващата уста обаче не се спря до тук и извади тояга, която размаха пред камерите на медията.
Всъщност тоягата не беше случайно размахана, а бе употребена като инструмент, който според Мая Манолова е крайно време да влезе в действие на бъдещите протести на жълтите павета.
Малко след това тя подчерта, че това е своеобразна просешка тояга, до която правителството на Бойко Борисов ще докара страната и призова обществото да реагира на кражбите, които се извършват в момента, пише pik.bg.

По всичко личи, че в БСП готвят нов опит да свалят правителството на Бойко Борисов и няма да се спрат пред нищо.
Междувременно депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров Ревизоро заяви в ефира на Нова тв, че иска това правителство да изкара мандата си до края, но допълни, че е крайно време Бойко Борисов да вкара в действие „шамарената фабрика” по отношение на министрите, които действат зад гърба му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Мая Манолова направи невиждано шоу в ефира на ТВ7”

 1. ТОТО

  февр. 17. 2015

  МАЯ МАНОЛОВА СТАВА САМО ЗА ОТГОВОРНИЧКА ПО ЧИСТОТАТА В КЮСТЕНДИЛСКА ОБЩИНА,ИНАЧЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИЗДЕКЛАМИРА ,Е ПРОДИКТУВАНО ОТ СЕРГО ГЕЙЧЕТО,ПО-ТОЧНО ОТ МОНИК ОБЩАТА-ОПОРНИТЕ ТОЧКИ,ПАК СЕ АКТИВИРАТ ГРОЗОТИИТЕ КУРНЕЛИЯ НИНОВА,МАЯ МАНОЛОВА,МЪЖКАРАНИ С ДОСТА ИЗЛИШЕН ТЕСТОСТЕРОН,ЩО НЕ СИ ПУСНАТ МУСТАЦИ ТЕЗИ ГРОЗНИ ,ПОШЛИ ОТРЕПКИ,САМО ДА СЕ ВИДЯТ ОТСТРАНИ,КОЛКО СА СМЕШНИ,ЖАЛКИ,ПРОСТАШКИ И СЕЛСКИ ПАРЧЕТА…А КУТЕТО АНТОН СЕ СКРИ…МАЯ И КУР-НЕЛИЯ-ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ И НА НИЩО НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ,НЯМА ДА ВИ ОГРЕЕ,ДОЛНИ ПАЧАВРИ-КУРВИ

 2. КОСТИНБРОДУЕЙ

  февр. 17. 2015

  Още утре комунистите се връщат на власт,за да опоскат еврофондовете-не дават да се тегли заем,за да се погасят техните борчове! А тази престъпна твар не беше осъдена за костинбродското театро!

 3. ostrieto na bsp ve4e se iztapi i e tapoto ostrie na bsp

Добавете коментар