Мая Манолова и ексвоенният министър Ангел Найденов едва се споразумели за датата на бракосъчетанието си

Бъдещите младоженци Мая Манолова и Ангел Найденов се скараха люто.

В причина за кавгата се превърна датата за сватбата. Четири години след годежа Мая Манолова и изгората й най-накрая стигнаха до компромисен вариант за датата, на която ще сключат граждански брак – 11.11.2015 г. Заради претрупаната си програма, Ромео и Жулиета от червените редици все не намират време да узаконят няколкогодишната връзка с подпис в гражданското.

[caption id="attachment_437351" align="alignright" width="300"]Мая Манолова и ексвоенният министър Ангел Найденов едва се споразумели за датата на бракосъчетанието си Мая Манолова и ексвоенният министър Ангел Найденов едва се споразумели за датата на бракосъчетанието си[/caption]

В новата история на България това ще е първата сватба между двама народни представители. Вероятно това е и причината, поради която сватбата на Мая Манолова и бившият военен министър Ангел Найденов вече се превърна в едно от най-коментираните предстоящи светски събития в политическия живот на страната ни през тази година. Отсега се знае със сигурност, че бракосъчетанието на Мая Манолова и любимия й, ще е в много тесен кръг.

Само преди няколко дни поразяващата уста на БСП заяви в ефира на Би Ти Ви, че през тази година най-накрая ще чуят Сватбения марш с изгората й Ангел Найденов. Щастие върху сянката на влюбените депутати хвърля само определянето на датата за щастливото събитие. Докато Ангел Найденов настоявал датата да не е в най-лютите зимни месеци, Мая Манолова пък държала купонът да не е преди провеждането на местните избори, които по правило се провеждат през септември или октомври. В крайна сметка двамата успели да стигнат до компромисен вариант и се спрели на варианта да свържат живота си на 11.11.2015 г.

Мая Манолова си спомня с умиление, че на 11.11.2011 г. Ангел Найденов спретнал изключително романтична обстановка в дома им както подобава с вино, рози, свещи… Когато червеното острие се върнала от работа, бившият министър на отбраната коленичил пред нея и й поискал ръката. Първоначално депутатката от Кюстендил занемяла и успяла да се съвземе едва след няколко минути, когато заради вълнението промълвила едва доловимото „Да”. И за двамата този брак ще е втори и поради тази причина Мая Манолова ще спази традицията и няма да облече бяла булчинска рокля.

Малко преди сватбата им, във вечна вярност на приятеля си ще се врече и дъщерята на Мая Манолова от първия й брак – Ралица. Неотдавна наследницата на поразяващата уста се прибра от Германия, където завържи две висши образования, пише vsekiden.com.