Мартина Огнянова заби нож в гърба на Слави Трифонов с тази вест

Слави Трифонов е съсипан, след като получи най-тежкия удар от любимата си жена.

Дългогодишната приятелка на шоумена – Мартина Огнянова е бременна. Списание „Блясък” пише, че само няколко месеца след като медиите гръмнаха с новината за раздялата между Слави Трифонов и Мартина, стана ясно, че балерината е в очакване на първата си рожба.

[caption id="attachment_436844" align="alignright" width="300"]Мартина Огнянова заби нож в гърба на Слави Трифонов с тази вест Мартина Огнянова заби нож в гърба на Слави Трифонов с тази вест[/caption]

За огромно съжаление на Слави Трифонов обаче не той е бащата, а новият възлюбен на варненската блондинка – Коко Колев. Очаква се двамата да станат родители до края на настоящата година. Най-близкото обкръжение на двойката вече е запознато с щастливата вест. Двамата очакват с нетърпения появата на новия член на семейството. При все, че коремчето на Мартина Огнянова е започнало вече да й личи, тя все още успява да го прикрива по някакъв начин, но няма да е за дълго.

Според запознати това е и причината, поради която Слави Трифонов е взел решение да се изнесе на село. Припомняме, че през последните няколко дни гръмна новината, че шоуменът си е купил имот за 200 хиляди евро в близост до пернишкото село Кладница. Имот в тузарското селище Делта Хил има и сценаристът му Иво Сиромахов. Самият Слави Трифонов потвърди информацията за новия имот. Кметът на населеното място също не се стърпя и се похвали с новия ВИП жител. Той го приветства и с добре дошъл от профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Шоуменът, който никога не е крил, че е родом от Учиндол възнамерява да се върне отново към селския начин на живот. Това далеч не означава, че ще изостави предаването си и бизнеса си като цяло, а просто се изнася да живее в новия си тузарски имот. Това ще се случи най-късно до есента или при първия удобен момент. Слави Трифонов изчаква къщата да бъде устроена така, както си я представя.