Слави Трифонов се изнася на село

Слави Трифонов потвърди една от клюките, които се носят в последните няколко дни по негов адрес.

Шоуменът заяви, че наистина се изнася да живее на село и това ще се случи още през есента. Преди няколко дни бе тиражирана информацията, че Слави Трифонов се е сдобил с огромен тузарски имот в пернишкото село Кладница.

Оказва се, че това не е просто поредния слух, а самата истина. Сделката около имота е финализирана преди броени дни, а кметът на селото Васил Мерчев приветства с гордост новия жител от профила си във Фейсбук.

[caption id="attachment_436730" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов се изнася на село Слави Трифонов се изнася на село[/caption]

Слави Трифонов никога не е крил, че е родом от плевенското село Учиндол. Очевидно възнамерява да се върне към тихия живот на село, пише „Монитор”, но това съвсем не означава, че ще се превърне в отшелник.

Просто след натоварения работен ден ще отдъхва в тузарския си имот в пернишкото село, а не в София. Слави Трифонов възнамерява да отиде да живее в новия си имот веднага, след като бъде устроен така, както си го представя, но пък е категоричен, че това ще се случи най-късно до есента. Кметът на село Кладница е особено щастлив от факта, че Слави Трифонов ще се присъедини към местното общество.

Той дори приветства ВИП жителя с „Добре дошъл” в профила в социалната си мрежа и публикува снимка с шоумена. Васил Мерчев е горд от факта, че е имал възможността да се срещне лично със Слави Трифонов, който тези дни бил в общината, за да финализира сделката по закупуването на имота.

Шоуменът се появил на срещата с анцуг и черно яке. Запознати посочват, че Слави Трифонов се е сдобил с огромен имот в тузарското селище „Делта хил”, което се намира на 18 километра отстояние от столицата. Луксозните имоти със собствени дворове от няколкостотин квадратни метра се търгуват на цена от около 200 хиляди евро, пише Блиц.