Татяна Стоянова е работила в местно издание преди да започне работа в Община Пазарджик

Бившият шеф на разстреляната пиарка на община Пазарджик Татяна Стоянова проговори за разстрела.

Валентин Ненков, който е главен редактор на изданието „Виделина” (добре познато на жителите на Пазарджик) отправи призив към разследващите случая на разстрела на Татяна Стоянова да изкарат повече подробности за престъплението. Той посочи, че МВР трябва да изкара информацията, която може да бъде публикувана.

[caption id="attachment_434590" align="alignright" width="300"]Татяна Стоянова е работила в местно издание преди да започне работа в Община Пазарджик Татяна Стоянова е работила в местно издание преди да започне работа в Община Пазарджик[/caption]

Николов посочи, че Татяна Стоянова е била съвестен служител и никога не ву се е налагало да й прави забележка. Подчерта, че не може работата й в изданието да е причина за бруталното престъпление, тъй като никога не се е занимавала с разследване на убийства. Според редактора на пазарджишкото издание разследващите случая трябва да се насочат към лични причини. Той уточни, че Татяна Стоянова е работила във „Виделина” по-малко от две години, след което започнала работа в Община Пазарджик.

Междувременно премиерът Бойко Борисов събра на спешно заседание отговорните полицейски фактори и служби заради показните разстрели, които разтърсиха страната през последните дни. Министър-председателят е настоял пред присъстващите на срещата да бъде извършено всичко възможно за бързото разкриване на престъпленията, които всяха сериозен страх у обществото. Според неофициално потвърдена информация в близките няколко дни се очакват нови разкрития свързани с мокрите поръчки.

Криминалистите са отбелязали сериозен напредък по случая с разстрела на семейство Дамянови, което бе извършено в кв. „Витоша” в София. По този показен разстрел вече са извършени серия от разпити и се предполага, че в най-скоро време престъпният пъзел ще бъде разгадан. Криминалните специалисти от сектор „Убийства” продължават да работят интензивно и по останалите показни екзекуции, пише pik.bg.

След погребението на Митко Лудия се появи информация из медиите, че той е предчувствал това, което ще му се случи. И докато за това може само да се гадае, то е факт, че съпругата му Роси Черногорова е взела решение да напусне Пловдив и да замине за София.