Сензационна версия за изчезването на Петко Сертов

Сензационна версия за изчезването на Петко Сертов
5 (100%) 1 vote

Петко Сертов зарязал съпругата си заради любовница

Един месец след изчезването на Петко Сертов се появи нова сензационна версия по случая.

След като Петко Сертов изчезна на 5 декември 2014 година и бе обявен за издирване от Интерпол стана ясно, че той по всяка вероятност е организирал бягството си заради семейна драма с половинката си Емилия.
Това разкритие бе направено от „Всеки ден”, които се позовават на информация на бивши колеги на 58-годишния ексшеф на ДАНС.

Петко Сертов зарязал съпругата си заради любовница

Петко Сертов зарязал съпругата си заради любовница

Припомняме, че топ разузнавачът бе обявен за издирване, след като Емилия Сертова подаде сигнал в полицията, че съпругът й е в неизвестност.
През следващите няколко дни се появиха всевъзможни спекулации за съдбата на Петко Сертов.
Сред множеството появили се версии бе и тази, че той вече е ликвидиран, която бе подкрепена и от устатата разследваща журналистка Маргарита Михнева.
Мистерията около изчезването на ексшефа на разузнавателната служба бе разбулена едва около Коледа, когато Светлозар Лазаров съобщи, че Сертов е бил открит в южната ни съседка Гърция и се радва на добро здраве.

Главният секретар на МВР дори призова Петко Сертов като бивш колега да се легитимира пред полицейските власти в Гърция, за да бъде преустановено разследването, както и издирването му от Интерпол.
Тогава Лазаров направи тактичен намек, че изчезването му е по лични причини и няма връзка със заеманата от него длъжност в ДАНС.

Близки до семейството на Сертов твърдят, че той се е установил при приятели в Атина, след като е избягал от съпругата си.
Нещо повече – те твърдят, че през последната година семейството на Петко Сертов е било разкъсвано от сериозни разногласия.
Те посочват, че бившият шеф на ДАНС вече има нова жена, която е доста по-млада от него.
По всяка вероятност в най-скоро време Петко Сертов ще поиска да сложи край на 28-годишния си брак с половинката си Емилия.

Приятели на ексшефа на ДАНС разкриват, че е много ядосан на половинката си за това, че го е обявила за изчезнал. Според него Емилия го е направила от ярост, защото е искала да го унизи пред цяла България заради това, че е избягал с любовницата си.
Твърди се, че Петко Сертов има интимни отношения с 26-годишната Теодора Кондова, която е племенница на наскоро загиналия при пътен инцидент зам.-председател на Зелената партия – Александър Сурталов.
Междувременно стана ясно, че до момента МВР е похарчило 200 хиляди лева за издирването на топ разузнавача, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сензационна версия за изчезването на Петко Сертов”

  1. Поп Алигорко

    ян. 05. 2015

    Щом се обичат младите – нека се вземат! 😉

Добавете коментар