Слави Трифонов се отърва от джипа на Мартина

Гласувайте за статията
Шоуменът Слави Трифонов разчиства всичко, свързано с бившата си приятелка

Гологлавият водещ Слави Трифонов търси спешно купувач за джипа, който преди по-малко от година подари на приятелката си, сглупила да му изневери. „Уикенд” отбелязва, че вече втора седмица краят на 4-годишната любов между шоумена и балерината, която бе на прага да премине в брак, е топ клюка не само в шоуто на Дългия, но и в цялата държава. Ако обаче все още има някой неразбрал – шоуменът натири приятелката си заради системни изневери с треньора й по бокс Николай Колев – пише изданието.
След като разбрал, и най-важното – уверил се с доказателства, че изгората му тъче на два стана, първата работа на Слави Трифонов била да си събере вересиите, поне материалните. За да я заболи и Мартина толкова, колкото и него, в деня, в който Дългия й връчил заповедта за уволнение от фирмата му „Седем осми”, рогоносецът наредил ключът от джипа да бъде оставен в офиса му в сградата на Би Ти Ви, тъй като въобще не искал неверницата да се мярка пред очите му.

Слави Трифонов затрива спомените за Мартина

Слави Трифонов затрива спомените за Мартина

Още на следващия ден човек от екипа на Слави Трифонов откарал джипа в елитна столична автокъща, в която била пусната на ход продажба. Фолксвагенът сменил собственика си за няма и седмица – съобщава изданието.
Дългия доста смалил от цената, срещу която през януари закупил подаръка на приятелката си Мартина. Тогава той броил към 70 хил. лева., а при новата сделка отстъпил повече от 10 хиляди.
Освен джипа Слави Трифонов прибрал и телефона на неверната танцьорка, също ужасно скъп подарък от него. Из кулоарите на частната телевизия се шушука, че багажът на Мартина Огнянова от къщата му в Драгалевци бил на две, на три натикан в няколко найлонови чувалчета, след което зарязан на тротоара. Поставена в унизителната ситуация да си събира един по един разпилените партакеши, прелюбодейката ги прибрала оттам с колата на приятелка – пише „Уикенд”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар