Слави Трифонов се разминал за малко с „баджанака” си

Шоуменът Слави Трифонов изживя един от най-големите кошмари в живота си.

Повече от очевидно е, че панаирите около раздялата му с Мартина, тепърва ще стават все по-пикантни. До неотдавна 48-годишния ерген проявяваше изключително голяма щедрост към нея. Оказва се обаче, че Слави Трифонов за пореден път е бил използван и излъган доста ловко.

[caption id="attachment_432267" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов се разминал за малко с „баджанака” си Слави Трифонов се разминал за малко с „баджанака” си[/caption]

Начинът, по който е научил, че Мартина му изневерява обаче бил още по-болезнен. Освен, че той последен е научил за измяната, за малко не заловил неверната си половинка заедно с мъжа, с който й изневерява. Преди няколко месеца живеещите на ул. „Луе Айер” в столичния квартал „Манастирски ливади” станали свидетели на уникална сцена, на каквато не са ставали свидетели дори и в холивудските мелодрами, пише „Уикенд”.

Съседите твърдят, че апартаментът, в който живее Мартина не е подарък от Слави Трифонов, а е нейна лична собственост и припомнят, че семейството й е не по-малко заможно от шоумена. До неотдавна Слави Трифонов се питал защо Мартина категорично отказва да даде жилището си под наем и да се изсели при него в „Драгалевци”. Оказва се обаче, че палавата балерина е имала основателна причина за отказите си.

Тя редовно използвала жилището си за тайни срещи с новата си изгора – боксьора Николай Колев. Една сутрин вниманието на съседите на Мартина било привлечено от случката, която се разиграла. От терасата на жилището й изненадващо изскочил младеж, който спринтирал по бели слипове. По всичко личало, че младият мъж бил много изплашен.

Малко по-късно всичко станало ясно – младият мъж бягал през глава, тъй като Слави Трифонов идвал на посещение при Мартина. Така учиндолецът се разминал със своя баджанак за броени секунди. От обкръжението на шоумена твърдят, че за да не се повтаря отново този инцидент, Мартина умело вербувала свой човек от охраната му. Той имал задачата да я уведомява всеки път, когато Слави Трифонов реши да се отправи към жилището й, без да я предупреди, пише pik.bg.