Албена Вулева хвърли нова бомба

Албена Вулева хвърли нова бомба
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева коментира твърденията, че ще води предаване от Нова тв

От няколко седмици се носи упорит слух, че Албена Вулева води преговори с Нова тв и ще стане тв водеща на предаване в частната медия. Този слух тръгна малко след влизането на блондинката във ВИП Брадър. Според мълвата тя е влязла във формата в търсене на нова изява.

Заговори се, че Нова тв е предложила на скандалната блондинка и на Евгени Минчев да водят собствено предаване, което ще се конкурира с „Папараци“ на Николета Лозанова. Идеята била Албена Вулева да се изявява отново в старото си амплоа като водеща на „Сигнално жълто“ и докато тя оплюва звездите, лордът да ги гали с перце.

Венета Райкова и Албена Вулева показаха не веднъж, че не се понасят. Враждата между двете дами породи следващия слух – устатата рускиня ще се седне на стола на Райкова в Нова тв. Според мълвата продуцентите на Нова тв възнамеряват отново да пуснат „Горещо“, но този път с водеща Албена Вулева.

Албена Вулева

Албена Вулева заяви, че няма да седне на стола на Венета Райкова

Брадърката опроверга тези твърдения, заявявайки, че дори и да получи подобно предложение, няма да го приеме. Албена Вулева заяви, че никога не би седнала на стола на тв водещата в „Горещо“, защото той е долнопробен. Тя опроверга и твърденията, че води преговори с продуцентите на Нова тв.

Албена Вулева коментира и отношенията си с останалите съквартиранти. Тя заяви, че най-много си е допаднала с Евгено Минчев. Според нея, най-подлият участник във ВИП Брадър е Наско Месечков. Тя допълни, че не иска да има с него никакъв контакт в реалния живот.

На въпроса как й се е отразило влизането на майка й във формата, Албена Вулева заяви, че след като родителката й е влязла във формата, много от участниците в него са били разобличени.

Тя е категорична, че Влади Въргала не заслужава голямата награда. Албена Вулева допълни, че Камелия Воче се е изложила най-много в шоуто, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар