Албена Вулева и Людмила Захажаева - истината за тях бе разкрита!

Пълна лъжа се оказа близостта на Албена Вулева с майка й Людмила Захажаева. В шоуто на ВИП Брадър – Образцов дом двете демонстрираха задушевност и много добри отношения, но в реалния живот не било така. Близостта им се оказала балон под налягане.

Двете се виждали изключително рядко и в отношенията им битувала максимата „колкото по-далеч, толкова по-добре”. Още докато устатата рускиня беше в Къщата, Албена Вулева се нахвърли върху нея и я обвини за ранния си брак, който се случил под нейно давление. Мадам „Сигнално жълто” минала под венчило още на невръстните деветнадесет години, но много скоро след това последвал и развода. Девойката се омъжила за държавен чиновник, който й помогнал да си намери работа в телевизията. Но заради непрекъснатите изневери мъжът й решил да се раздели с неверницата и отношенията им били ледени след това, твърди най-горещата клюка.

[caption id="attachment_427979" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева и Людмила захажаева не се търпят, всичко е лъжа[/caption]

Бившата телевизионна водеща  Албена Вулева обвини за това родителката си. В къщата на ВИП Брадър майката на скандалната журналистка подлуди пък всички съквартиранти. Тя влезе с мисията точно това да прави, да ги влудява до полуда, но ролята й пасна изключително добре. Тя не остави нито един от играчите вътре, без да го ръчка като с шиш и да се опитва да изкара на показ най-скритите им тайни. Людмила Захажаева най-много обичаше да използва като „спаринг партньор” мъжът на Жени Калканджиева-Тачо.

Тя го дразнеше, провокираше, караше да беснее и накрая той наистина щеше да си изпробва юмруците върху нея. Един път вече съпругът на Шестата по хубост в света беше изведен извън Къщата, защото удари шамар на любовницата си Зорница Линдарева. След което отново беше вкаран вътре заради зрителския рейнинг. Според слухът Големия брат побързал да извади Людмила Захажаева, която се подвизаваше вътре като гост и не можеше да бъде номинирана за изгонване, за да я предпази от шамарите на Тачо, който й беше набрал доста.

Именно заради чепатия характер на майка си и скандалджийския си нрав Албена и майка й Людмила почти не поддържали връзка извън Къщата. Дори гаджето на Албена Вулева Недик призна, че и той не се вижда с Людмила. Причината била, че двамата не се разбирали особено добре.