Цялата истина за Мария Игнатова и Димитър Рачков

Цялата истина за Мария Игнатова и Димитър Рачков
1.33 (26.67%) 3 votes

Цялата истина за отношенията между Мария Игнатова и Димитър Рачков

Любимците на цяла България – Мария Игнатова и Димитър Рачков вече не са симпатичната двойка, на която всички се възхищават. Оказва се, че от любовта, която ги свързваше, не е останал и спомен. Двамата тв водещи официално не са двойка от няколко месеца, научи Всеки ден. Очарователната блондинка и бившият й любим дори не правят опит да скрият факта, че не се понасят.

Заради многото им съвместни професионални ангажименти Димитър Рачков и Мария Игнатова все още прекарват голяма част от времето си заедно. Запознати разказват, че не минават и пет минути без двамата да си разменят поне по една остра реплика. Според колегите им, ако продължават в този дух, скоро няма да имат нито едно предложение за тв водещи.

От любовта между тях не е останала и следа. След раздялата Мария Игнатова и Димитър Рачков не успяха да запазят дори приятелството си.

 Мария Игнатова

Мария Игнатова и Димитър Рачков не се понасят

Инициатор на раздялата им беше Мария Игнатова. Блондинката не успя да издържи на постоянните капризи на актьора. Тя споделила със свои приятелки, че откакто Димитър Рачков го е хванала кризата на средната възраст, е непоносим и двамата не могат да прекарат и 5 минути заедно без да се скарат, пише Хот арена.

Приятели на бившата двойка коментират, че Димитър Рачков се е променил до неузнаваемост и постоянно крещи. Те подкрепят напълно решението на Мария Игнатова и разбират защо тя е решила да зареже Димитър Рачков, научи Хот арена.

Преди време тръгна слух, че двамата са се разделили, тъй като блондинката отказала да дари актьора с наследник. Според мълвата комикът отдавна искал да узакони връзката си с чаровната тв водеща, но тя категорично отказала предложението му за брак. Според Мария Игнатова в една връзка е по-важно разбирателството между двама души, а не подписа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар