Камелия Воче и Людмила Захажаева в луд скандал

Гласувайте за статията

Камелия Воче и Людмила Захажаева нажежиха страстите във ВИП Брадър

Камелия Воче и устатата рускиня Людмила Захажаева си спретнаха поредния луд скандал в Къщата. Двете дами се сдърпаха за пореден път. Причината за скандала между тях стана изказването на майката на Албена Вулева. Рускинята отново провокира Камелия Воче. Тя заяви, че нашенката не притежава нито стил, нито класа и дори да се облече със скъпи дрехи на нея те не изглеждат такива.

Засегната от думите й, Камелия Воче не се сдържа и избухна. Изпълнителката извади от куфара си елегантна черна рокля и заяви, че тя струва 8 000 лева. Воче добави, че тоалетът й е уникат и е купен от чужбина.

Преди няколко дни най-голямата домакиня в Къщата призна пред съквартирантите си, че нейната най-голяма страст са обувките.

Камелия Воче

Камелия Воче и Людмила отново се хванаха за гушите

Тя сподели, че в дома си има само една стая за обувки и в колекцията й няма обувки под 200 лева. Камелия Воче сподели, че залага почти винаги на високите обувки с ток, които постоянно са актуални независимо от модните тенденции.
Изпълнителката разкри, че с по-голяма част от луксозните обувки се е сдобила от бутиците в чужбина. Тя разказа, че никога не се прибира в България без най-малко 2-3 чифта скъпи обувки в куфара си.
Стилната изпълнителка заяви, че залага на дизайнерските модели с камъни, пише ПИК.
По време на изпълнението на седмичната мисия в Къщата напрежението между Камелия Воче и Людмила Захажаева ескалира. Двете рускини обидиха Камелия Воче, наричайки я глупава чистачка. Нашенката не издържа и скчои срещу устатите дами,наричайки ги помиярки.
Изпълнителката и Людмила Захажаева се сдърпаха и след молбата от страна на Камелия към рускинята да почиства след кучето си.
Двете влязоха в словесен сблъсък и заради оскъдните количества храна, с които разполагат съквартирантите в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар