Истината: Виж защо Камелия Воче си тръгва от Къщата!

Истината: Виж защо Камелия Воче си тръгва от Къщата! 3.50/5 (70.00%) 2 votes

Камелия Воче напуска Къщата на Вип Брадър заради двете рускини!

Албена Вулева избухна неудържимо снощи в Къщата на ВИП Брадър. Мадам „Скандално жълто” е бясна, че съквартирантите непрекъснато я душат, ровят се из бельото й, дори си позволяват да й бърникат из дамските превръзки. Припомняме, че съквартирантите й дадоха своя отрицателен вот именно заради липсата на личната хигиена.

Те нападаха нея и майка й, че миришат, че не се къпят и дори не си перат дрехите, с които стоят със седмици. Рускинята отговори по своя си маниер, като прати всички по дяволите, но продължи да се навира в лицата им и да ги дразни със скандални и злостни подмятания.

Камелия Воче

Камелия Воче побесня като ранена пантера и скочи да си ходи

Албена Вулева обаче избухна на няколко пъти и дори попита всички защо непрекъснато се ровят между краката й. Скандалната водеща защити майка си,която беше обвинена от другите играчи в къщата, че не си пере роклята и елечето. Напротив, разярена заобяснява скандалната жълта водеща, перяла се, но си слагала пак същата рокля, а и самата тя също често влизала в банята, за да си прави личната хигиена.

Най-обстойна в обяснението за липсата на личната хигиена на Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева беше в коментарите „очи в очи” певицата Камелия Воче. По този повод след това Албена Вулева я захапа жестоко, като дори я подкани да й обърше задните части. Най-голямото падение обаче се случи, когато поради липса на храна тримата – майката Людмила Захажаева, щерката Албена Вулева и танцьора Атанас Месечков нападнаха дажбата на малкото кученце Исай. Те иззеха дажбата му, поляха я обилно с кетчуп и сладко си я изядоха.

Това напълно отврати и втрещи Камелия Воче. Певицата и без това е с опънати нерви от непрекъснатите скандали и грозни думи, които тресат Къщата и затова си стегна куфарите, за да си ходи доброволно. Тя беше в Изповедалнята и чакаше разрешението на ВИП Брадър, за да напусне окончателно шоуто. Мъжът на Жени Калканджиева Тачо единствен забеляза реакцията й и се втурна да я разубеждава. Дали съпругът на Шестата по хубост ще успее да я върне отново в Къщата или решението на Камелия Воче е окончателно, ще разберем тази вечер по Нова телевизия.

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Истината: Виж защо Камелия Воче си тръгва от Къщата!”

 1. Liusi Vasileva

  окт 24. 2014

  Какъв резил.Тази Воче е голяма кучка.Как може да си завира носа навсякъде,озурпирала кухнята и дава акъл на хората как да се перат и мият.Поставили са я на място.

 2. Емилия Костова

  окт 25. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Емилия Костова

  окт 25. 2014

  ВИП брадър прекали с интригите.Вкара тази рускиня,за да дразни ВИП -овете.ѝ какъв ВИП са те и дъщеря й.

 4. Аксения Механджийска

  окт 26. 2014

  Пак снасяте платени простотии.Лъжете безугледно и манипулирате хората.Но това е присъщо на БГ журналята ,ибрикчии.Умните мислят, безмозъчните вярват на драсканиците ви .

 5. Аксения Механджийска

  окт 26. 2014

  Пак снасяте платени простотии.Лъжете безугледно и манипулирате хората.Но това е присъщо на БГ журналята ,ибрикчии.Умните мислят, безмозъчните вярват на драсканиците ви .

Добавете коментар