Венета Райкова се закани на Евгени Минчев

Венета Райкова се закани на Евгени Минчев
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова е категорична, че този път на Евгени Минчев няма да му се размине

Венета Райкова се закани на Евгени Минчев. Устата блондинка е засегната от изказването, което светският лъв направи по неин адрес. Венета Райкова заяви, че ще заведе иск срещу Евгени Минчев за нанасянето на нематериални щети в размер на 50 000 лева.

Тв водещата е категорична, че изказванията, които той направи по неин адрес уронват имиджа и авторитета й. Венета Райкова заяви, че този път на Евгени Минчев няма да му се размине и ще го гони до дупка. Блондинката допълни, че паркетният лъв най-после ще си получи заслуженото.

Напомняме ви, че той не се изказа особено ласкаво по адрес на Венета Райкова. Брадърът я нарече хемороид, който трябва да бъде опериран незабавно. Той заяви, че ако хемороидът Венета Райкова не бъде опериран незабавно, рак ще покоси телевизията, която го храни, пише Хот арена.

Венета Райкова

Венета Райкова съди Евгени Минчев

Думите му засегнаха устата тв водеща и тя е твърдо решена да търси правата си в съда. Дали Венета Райкова ще постави хапливият Евгени Минчев на мястото му, това само времето ще покаже.

Преди дни тръгна слух, че след финала на ВИП Брадър по нова тв ще стартира нов проект с участието на Албена Вулева и Евгени Минчев. Според мълвата двамата ще водят жълто предаване, което ще заеме мястото на сваленото вече от ефир „Горещо“.

След приключването на ВИП Брадър и Венета Райкова остава без работа, тъй като няма да се излъчва „Голямата уста“.

Как ли ще реагира Венета Райкова, ако сваленото й вече предаване бъде заменено от подобно с водещи Албена Вулева и Евгени Минчев. Публична тайна е, че двете блондинки не се понасят, а след изказването на Евгени Минчев и намерението на Венета Райкова да го съди, повече от ясно е, че двамата вече си обявиха война.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар