Венета Райкова никога не е чувала такива обиди за себе си!

Евгени Минчев разкри с неподправения си език защо от добри приятели с устата Венета Райкова са се превърнали във врагове.

Възмутеният от наглото отношение и поведение на русокоската паркетен лъв намери повод да разкаже кой всъщност е подпалил войната помежду им. Светският лъв започна анализа с обвинението, което Венета Райкова му отправи още докато беше в къщата. Телевизионната водеща заяви, че той злоупотребява с алкохол и дори е ритал гостите, след като се напие.

Евгени Минчев обаче даде друго обяснение на случката. Въпросната година е 2005 и той организира конкурс мистър България. Шоуто било спонсорирано от него, гостите също са получили личната му покана.

[caption id="attachment_426373" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев съсипа устатата Венета Райкова[/caption]

Венета Райкова не е сред поканените. Но тя идва и то в компанията на младеж. Придружителят й трябвало да заяви, че е бил отстранен от състезанието, защото е отказал на Евгени да си легне с него за една нощ. А Венета да добави, че конкурса е нагласен. Това преляло чашата. След като разбрал какви ги върши, Евгени наистина я изгонил от партито.

Евгени Минчев безпощадно разкри и първите стъпки на Венета Райкова сред известните личности и как точно са се запознали с нея. Това станало, когато той бил главен редактор на вестник „Хайлайф”. В редакцията блондинката пристигнала придружена от майка си, която била обезпокоена щерка й да не се съблича гола и да не й се случи нещо лошо. Светският лъв разкри, че винаги я е харесвал, но тогава тя излъчвала гадни миризми от мишниците си на прокиснало, а устата й „ухаела” на манджи. Той я научил да носи рокли, защото в онези времена блондинката идвала на работа измачкана и със стари дрехи.

Според Евгени Минчев Венета е безкрайно непочтена и това ще й изиграе лоша шега. Тя не помни доброто,което й са направили, а хули всички. Нищо хубаво не я очаква, защото не е искрена и обича да злослови. Той не подмина и факта, че докато беше в Къщата Венета Райкова не спря да го оплюва и маскари, но след като излезе се държеше с него като виновно дете, което всеки момент очаква заслуженото си наказание.

Евгени Минчев дебело подчерта, че в тази битка той е победител. И знаел още много тайни около нея и семейството й, както и около втория й баща, но още не било времето да ги каже. С типичната си рязкост и откровеност Евгени Минчев не пропусна да каже, че Венета Райкова е опасна за телевизията, в която работни и е по-добре навреме да бъде отстранена като зловреден израстък.