Жени Калканджиева и Тачо удариха дъното

Половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо направи немислимото.

Той си позволи да посегне на шестата по красота в света при все урокът, който му бе даден от Биг Брадър, след като отвъртя шамар на любовницата си Зорница Линдарева. След случката, преобладаващата част от съквартирантите във ВИП Брадър са на мнение, че Тачо трябва да бъде позорно изгонен от шоуто и хонорарът му да бъде отнет, пише kliuki.bg. Всички те станаха свидетели на поредния грандиозен скандал между Тачо и съпругата му Жени Калканджиева, когато той отново си позволи да посегне на жена.

[caption id="attachment_426203" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева и Тачо удариха дъното Жени Калканджиева и Тачо удариха дъното[/caption]

Този факт накара голяма част от зрителите на риалиги формата да се запитат дали Жени Калканджиева не е също сред жертвите на домашно насилие, при все че непрестанно се опитва да демонстрира надмощие над съпруга си.

След като Тачо отвъртя такава плесница на Зорница Линдарева, че й изхвърчаха очилата, той не се посвени да удари и майката на сина си. Съквартирантите твърдят, че Жени Калканджиева не го е провокирала по никакъв начин, за да се стигне до там. Изцепката на Стефан Манов се разиграла в спалнята, докато двамата с Жени Калканджиева си почивали в леглото. В непосредствена близост до тях били Албена Вулена и скандалната й майка Людмила Захажаева, които разговаряли помежду си. Двете останали потресени от скандалното отношение на Тачо към съпругата му. Всичко започнало, след като Жени Калканджиева до такава степен забравила къде се намира и за присъствието на стотиците камери, че си бръкнала в носа, докато била отдадена на мислите си.

Виждайки какво прави, Тачо реши да влезе в ролята на възпитател и шляпна Жени Калканджиева. При все, че шестата по красота в света видимо се стресна от случилото се, за изненада на всички този път тя не реагира по никакъв начин за разлика от Албена Вулева и любовницата му Зорница Линдарева, които не можаха да скрият огромното си отвращение и разочарование от Тачо. Вулева и Захажаева бяха категорични, че мястото на Тачо далеч не е в този формат, тъй като той е толкова ВИП, колкото на „бай Пенчо каруцарят”.