Тачо ще оздравява отношенията си с Жени Калканджиева

Лъсна причината, поради която половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо ще се върне във ВИП Брадър.

Оказва се, че Тачо ще се върне под покрива на ВИП Брадър не за да се бори за огромен хонорар, а за да намери отново път до сърцето на Жени Калканджиева. Вестник „168 часа” отбелязва на страниците си, че продуцентите на риалитито са взели решение да дадат втори шанс на Тачо. Припомняме, че той бе изритан дисциплинарно от шоуто заради това, че удари шамар на любовницата си Зорница Линдарева. Инцидентът предизвика доста бурни коментари сред обществото.

[caption id="attachment_424891" align="alignright" width="300"]Тачо ще оздравява отношенията си с Жени Калканджиева Тачо ще оздравява отношенията си с Жени Калканджиева[/caption]

Най-разтърсващото в цялата тази история е, че преди да удари Зорница Линдарева, Тачо успя да зашлеви страшно силна плесница на семейния си живот. Двамата с половинката му заявиха многократно, че вече нищо не ги свързва и дадоха да се разбере, че възнамеряват да поемат по различни пътища след края на формата. Очевидно обаче след излизането от къщата на ВИП Брадър, Тачо е имал достатъчно време да премисли и пренареди житейските си приоритети. По всичко личи, че Тачо е изяснил за себе си, че не е готов да изгуби Жени Калканджиева. Поради тази причина той е помолил продуцентите да го върнат отново в шоуто, а те са откликнали на молбата му.

Всъщност връщането на Тачо обратно във ВИП Брадър не е в резултат на изразеното съчувствие от страна на продуцентите. Те са откликнали на молбата му поради факта, че очакват връщането на Тачо в къщата и борбата му да спаси семейното щастие, ще доведе до рекорден рейтинг следващите епизоди. Припомняме, че отношенията между Тачо и Жени Калканджиева в къщата до такава степен взривиха обществото, че част от зрителите поискаха Агенцията за защита на детето да се заеме с малкия Жорко. Те настояват детето да бъде изведено от семейството, тъй като не расте в подходяща среда, предвид множеството скандали и пиянски изцепки на родителите му.