Кали загубила баща си малко преди да влезе в Къщата

Животът на фолк певицата Кали е белязан от поредица от тежки драми. Малко преди тя да влезе във ВИП Брадър, починал баща й. Родителят на фолкаджийката се борил последните две години от живота си с коварния рак. Въпреки, че Кали и той никога не са били близки, в последните дни от живота на своя баща изпълнителката била неотлъчно до него.

Безотговорният родител зарязал семейството си преди години. Тогава Кали и брат й били все още невръстни деца, които трудно приели случилото се. Причината за раздялата на родителите на Кали е друга жена. Баща й  приютил любовницата си у дома, изпращайки Кали, майка й и брат й да живеят в мазето.

Като тийнейджърка Кали претърпява тежък пътен инцидент, в резултат от който пострадала сериозно. Бъдещата изпълнителка претърпяла животоспасяваща операция и се нуждаела спешно от кръвопреливане. Баща й тогава отказал да дари кръв, за да я спаси.

Певицата си спомня с много болка и мъка за този тежък период от живота си. Тя е отраснала единствено с майка си. Баща й никога не се е интересувал от нея и брат й. Едва, когато преди две години, лекарите му откриват рак на кръвта, той се свързва с нея.

[caption id="attachment_425327" align="alignright" width="300"]Kali-1 Кали погребала баща си малко преди да влезе във ВИП Брадър[/caption]

Бащата на Кали се появява в живота й след толкова години отсъствие не, за да поиска прошка от нея, а да я помоли да плати лечението му. Въпреки, че постъпката му много обидила Кали, тя не обърнала гръб на баща си. Изпълнителката започнала да помага финансово на болния си родител. В последствие лечението му се оказало непосилно и за нея, но въпреки това тя била неотлъчно до баща си.

Кали разказва, че това, което й тежи най-много е, че баща й я е потърсил за пари, а не защото се интересува от нея. С много болка тя споделя пред свои приятели, че дори в последните две години от живота си, той нито веднъж не я е потърсил, за да й честити рождения ден или Коледа, пише Хот арена.