Първият син на Кали е от Иван Димитров-Ванцата

Най-сетне лъсна най-голямата тайна във фолксредите. И тя е, че наследникът на Кали не е от Георги Илиев, страховития бос на ВИС-2, а от бизнесмен с името Иван Димитров – разкрива „България днес”. 42-годишният симпатяга днес има друга жена и е щастлив с нея и новото си семейно огнище. Ванцата, както близките наричат Димитров, не обича да се показва в публичното пространство, но синът му от Кали е пълно негово копие. „Истина е.  Кали и Иван се запознаха, когато тя беше на върха на кариерата си – само на 23 години. Пееше по заведения, в които разпиваха мутри” – споделя приятелка на певицата от онзи период. Именно тогава прехвърчат искрите между нея и Иван” – споделя приятелка на певицата от онзи период. По онова време бизнесменът бил в алкохолния бизнес и бил сред най-близките съратници на Георги Илиев.

[caption id="attachment_424873" align="alignleft" width="300"]Ванцата Иван Димитров-Ванцата е баща на първото дете на Кали[/caption]

„Познавах Ванцата от месец, но бебето бързо се получи” – обяснила Кали пред своята приятелка. Според нея певицата и Главния никога не са имали интимна връзка. Георги Илиев помогнал в труден момент на Ванцата и Кали се зарекла, че ако роди момче, ще го кръсти на него Георги. Както и станало, откъдето и тръгва легендата, че синът й е наследник на висаджийския бос. Мутрите се биели не само за своите си дела, но и за това кой да притежава певицата. Когато Кали пеела в БИАД, Георги Илиев си наумил, че тя трябвало да бъде под негова опека. „Дойде една банда да ме краде от БИАД. Хората на Слави Бинев викат: „Вие що ни взимате певицата, бе?”, а онези от ВИС-2: „Тя не е ничия певица, ще ходи да пее където си иска. В заведението на Бинев пеех за 15 лв. на вечер, обаче пратениците на Илиев ми предложиха 100 марки и така се озовах в „Попското” – спомня си Кали.