Албена Вулева и Евгени Минчев се изправят срещу Николета Лозанова

Албена Вулева и Евгени Минчев се готвят да изместят Николета Лозанова от челното първо място, което заема папарашкото й предаване. Плеймейтката постоянно парадира, че предаването й е номер едно и няма кой да го измести от върха. Това се дължи на факта, че то е и единственият папарашки таблоид в родния ни ефир. Много скоро това ще се промени.

Из коридорите на Нова тв се носи слух, че след приключването на ВИП Брадър, Евгени Минчев и Албена Вулева ще блеснат в ефир с жълто предаване. Двамата определено са най-устатите съквартиранти в Къщата и никой от съквартирантите им не смее да се заяжда с тях, тъй като е наясно какво ще последва.

Може би най-после птичката кацна на рамото на Албена Вулева и светския лъв. Двамата отдавна мечтаят за изява в телевизията като тв водещи.

[caption id="attachment_424546" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева ще блесне много скоро в ефир[/caption]

Албена Вулева дори си позволи да направи генерална репетиция на бъдещото си предаване в Къщата. Шоуто се разигра пред погледа на съквартирантите. Блондинката обсъди всеки един от тях, припомняйки си доброто старо време на "Сигнално жълто".

Зрителите очакват с нетърпение предаването на Албена Вулева. Според мълвата то ще се излъчва на мястото на сваленото от ефир предаване на Венета Райкова. Всяка събота вечер Албена Вулева и Евгени Минчев ще се изправят в пряка конкуренция с Николета Лозанова, която от този сезон се изявява в ефира на бТВ.

Предаването на устатите съквартиранти ще бъде доста пикантно. По всяка вероятност то ще надмине по рейтинг "Папараци", прогнозират запознати, които са убедени в качествата на Албена Вулева.

Какво ще се случи, дали Албена Вулева отново ще взриви ефира, предстои скоро да разберем. А дотогава ще очакваме с нетърпение новия вариант на "Сигнално жълто".