Албена Вулева залита по жени

Албена Вулева, която е част от съквартирантите във ВИП Брадър не успя да укрие скандалната си тайна.

Оказва се, че след като се е разделила с фитнесинструктора Недик, Албена Вулева се е хвърлила в прегръдките на Светослава Петкова, която е яростен защитник на правата на хората, преминали на отсрещния бряг, пише blife.bg. Запознати твърдят, че по време на играта с кучетата в къщата на ВИП Брадър, Албена Вулева взела провокативно кубче, на което пишело „Аз съм на другия бряг”, но коментарът й останал неизлъчен. Хора от екипа обаче разкриват, че тв водещата от близкото минало е споделила, че преди много години е била с жена, но само от любопитство да види какво е. Албена Вулева била категорична, че не й харесало да е с жена.

[caption id="attachment_424380" align="alignright" width="300"]Албена Вулева със Светослава Петкова Албена Вулева със Светослава Петкова[/caption]

През 2007 година тя призна, че е на отсрещния бряг, но е аматьорка. В същото време тя публично демонстрира връзката си с Недик, с когото бяха стигнали едва ли не до брак, но се разделиха през миналата година. Запознати твърдят, че точно след раздялата си с Недик, Албена Вулева започнала да се задържа все по-често в компанията на Светослава Петкова, твърди „Шоу”. Госпожицата, която е доста по-млада от Вулева е изключително популярна в средите на отсрещния бряг и често била засичана в компанията на важни персони.

Светослава е възпитаничка на частна гимназия по хотелиерство и ресторантьорство. Тя е учила във Виена. В профила й в социалната мрежа Фейсбук е публикувала поредица от фотоси от паради в Солун, София и Виена. Това, което прави впечатление е, че на някои от тях Светослава е с майка си, която демонстрира подкрепа към различната ориентация на дъщеря си. Неведнъж Албена Вулева и Станислава са публикували снимки в социалната мрежа, на които демонстрират повече от приятелска близост. Скандалната тв водеща не успява да удържи ревността си всеки път, щом Станислава публикува снимка от морето, на която е сама, пише pik.bg.