Бившата на Асен Блатечки се срина

Бившата на Асен Блатечки се срина
5 (100%) 2 votes

Бившата на Асен Блатечки преживява тежки дни

Бившата на Асен Блатечки рухна. Катерина Горанова, от която той има дъщеря, изпадна в депресия. Режисьорката се е затворила вкъщи и почти не излиза от там. Причината за състоянието й, че тя все още не може да приеме появата на бял свят на сина на Асен Блатечки, който е плод на забранената му любов с Диялна Попова. В края на миналия месец синеоката красвица дари мъжа на Катерина Горанова със син.

Законната половинка на Асен Блатечки дори е преустановила работа по новия им проект „Люси“ под предлог, че актьорът има много ангажименти в театъра и в личен план.

Катерина Горанова, която в продължение на години си затваряше очите за изневерите на съпруга си, беше готова да му прости всичко в името на дъщеря си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки е неотлъчно до Диляна Попова

Двамата дори се събраха това лято, но сега след появата на Борил, Асен Блатечки не се отделя от Диляна Попова. Актьорът дори нае за Диляна Попова жилище в центъра на столицата, което е близо до дома му.

В момента Асен Блатечки буквално се разкъсва между двете си семейства. Силният стрес, на който актьорът е подложен, е причината за отслабването му. Въпреки, че Асен Блатечки се опитва да не пренебрегва децата си, нито Диляна Попова, нито Катерина са щастливи, пише ПИК.

По-тежко е положението при законната съпруга на актьора, която е изпаднала в тежка депресия. Колеги на Асен Блатечки коментират, че тя е идеалната жена за него, тъй като винаги му е прощавала за забежките. Беше готова и този път да ги направи.

Когато Асен Блатечки среща Катерина, тя е млада, красива и успяла – мечтата за всеки мъж. По това време Асен Блатечки все още не се е доказал като актьор, докато Катерина вече си е изградила име в гилдията.

Катерина Горанова се оказва трамплин за кариерата на Асен Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар