Бившата жена на Асен Блатечки – Катерина Горанова, прецаква общия им проект

Че пренебрегнатите жени винаги успяват да си отмъстят – по това спор няма. Такова отмъщение застигна и Асен Блатечки, ударен в гръб от бившата си жена Катерина Горанова – научаваме от страниците на „България днес”. Катерина бе изоставена заради красивата и млада манекенка Диляна Попова, но и тя намери начин да прецака актьора. През миналата година Асен Блатечки и Катерина стартираха първия си общ филмов проект като режисьори – „Люси”. Част от снимките били приключили, но се очакваше тази есен те да се подновят. Двамата трябваше да работят заедно въпреки раздялата. Самият актьор бе казал на колегите си , че снимките скоро ще се подновят. Катерина обаче е сложила прът в колелото, като е замразила проекта. Макар двамата да твърдят, че са се разделили в добри отношения, Катя не желае да работи с бившия си на терен.

[caption id="attachment_423557" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки изостави Катерина (вдясно) заради Диляна Попова[/caption]

„Работата по първия снимачен период на филма „Люси” завърши миналата година. А началото на втория все още не е определено” – избухна Катя в социалната мрежа. Тя отказва да говори за личния си живот и за раздялата си с Асен Блатечки, но ясно даде да се разбере, че общият им проект едва ли ще бъда завършен. В момента самият Асен Блатечки няма никакво време да мисли за работа. Той вече се грижи за новородения си син Борил, след като се нанесе с Диляна Попова в нов апартамент. Те все още обзавеждат с неща от първа необходимост дома си и междувременно свикват с грижите за малкия си наследник. Актьорът вече е признал сина си и му е дал бащиното име и фамилията си. Диляна пък изглежда щастлива като майка на първо дете. Ще претърпи ли Асен Блатечки загуби от нереализирания проект? Със сигурност. Още повече, че колегите му, които участват в него, чакат възнагражденията си.