Потрес: И Здравко от Ритон ще става лорд!

Потрес: И Здравко от Ритон ще става лорд!
5 (100%) 1 vote

И Здравко Желязков от „Ритон“ лудна по напомпани титли!

Здравко Желязков от „Ритон“ и той се подлъга по титли и по пародийно възвеличаване. Половинката на Катя от „Ритон” по примера на светския лъв Евгени Минчев възнамерява да се закичи с благородническа титла. Той луднал по това и решил да си купи „синя кръв”. Съвсем наскоро съпругът на Катя от „Ритон“ ще се накичи с благородната титла. Поп певецът искал и той да бъде „лорд”, като си я купи от Англия, по примера на пиара на звездите.

Ритон

И Здравко от Ритон лудна по титли като Евгени Минчев

Според законите в Шотландия, която провежда референдум за отделянето си от Англия всеки, който е закупил земя на нейна територия получава благородническа титла. Документите се изпращат в луксозна подвързия. В зависимост от това каква ще е титлата, нашенецът трябва да брои двеста, четиристотин или осемстотин лева.

Той може да закупи един квадратен метър, но няма право да строи на тази земя. Така Здравко от „Ритон“ ще мине евтино, като си напазарува само един квадрат, колкото е една стъпка.стъпка.Подробностите се оформят от фирмата на находчив нашенец, който живее в Англия и само той има право да раздава титли срещу съответното заплащане.

Първоначално Здравко от „Ритон“ замислил да си закупи цяло графство в Шотландия, но половинката му веднага го скастрила и охладила ентусиазма му. Тя не ми дала да троши толкова пари на вятъра. Затова Здравко се задоволил само с напазаруването на благородническата титла „лорд”. Много скоро Здравко от „Ритон“ ще има повод и да почерпи.

Той вече ще бъде лорд Желязков, както е фамилията на певеца. Певецът се хвалел пред приятели, че вече ще бъде благородник и на визитката му ще се мъдри титлата „лорд”. Катя от „Ритон“ и тя се замислила дали да не си напазарува и тя една титла баронеса, но после се отказала с идеята, че почитателите им може и да ги вземат на подбив.

Според справка над седемдесет и пет българи са се възползвали от бизнес услугата на находчивия нашенец и са се закичили с различни титли.

Новината, че половинката на един от най-обичаните дуети ще стане лорд обиколи Интернет пространството, часове преди Шотландия да реши дали иска да стане автономна и да се отдели официално от Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар