Евгени Минчев за пореден път показа хапливия си нрав като нападна чалгаджийката, която и без това не е популярна с усета си за стил

Евгени Минчев се изгаври сериозно с Галена

Евгени Минчев се изгаври много сериозно с Галена. Бившият ватман, който в момента се изявява като моден експерт и ВИП персона, нападна фолкаджийката заради визията й. Според Евгени Минчев певицата силно наподобява пазарска чанта от времето на соца.

[caption id="attachment_422295" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев се изгаври с Галена Евгени Минчев се изгаври с Галена[/caption]

Повод за критиките на лорда стана визията на Галена по мрежест потник на една от последните й снимки. Според Минчев въпросната модна дрешка повече наподобява така популярните преди десетилетия мрежести торби, с които бабите ни ходеха на пазар. Освен това бившият ватман изкритикува манията на певицата да ходи на солариум - мания, по която са луднали всичките й колежки и плеймейтки.

Минчев, който довечера влиза в Къщата на ВИП Брадър, заяви, че кожата по деколтето на Галена има цвят на нощно шкафче. Толкова е тъмна, научиха от Hotarena.net, цитирани от Агенция ПИК.

Лорд Минчев обаче не се задоволява само с критиките към потника и кожата на певицата. Екс ватманът не пропусна да се подиграе и на полата на звездата, която повече наподобявала пончото на някой мексиканец. Заради това определящият себе си като моден експерт Евгени Минчев посъветва изпълнителката незабавно да смени модните си стилисти, които само я правят за смях.

И за да завърши убийствената си подигравка с пайнерката, лорд Минчев фон Бул заяви, че с прекалено многото си аксесоари, Галена повече прилича на неуспешна карикатура на Търновската царица.

Както знаете, Евгени Минчев открай време се слави с острия си език из светските среди. Екс ватманът редовно критикува визията на родните звезди, макар той самият доста често да става за смях заради ексцентричната си визия и облекло.