Загадъчният плейбой Мартин Мартинов ще играе ролята на сваляч във ВИП Брадър

Какво узнахме за малко известния до онзи ден Мартин Мартинов, загадъчния участник във ВИП Брадър? Той е бил Мистър България 2009. Интересното е, че Мартин Мартинов е бил сгоден за една от бившите приятелки на футболиста Димитър Бербатов – гримьорката Силвия Стойчева. Този факт е известен само на малцина от най-близкото обкръжение на двамата, тъй като годежът се развалил, много скоро след като бил обявен. Познанството между Мартин Мартинов и гримьорката тръгнало от снимачната площадка. В началото на века тя била ангажирана за фотосесия на модела. Още тогава му хвърлила око, но нещата така и не станали сериозни. Мистър България предложил брак на Силвия Стойчева край бреговете на Кейптаун, където бил на фотосесия. Дамата приела да се омъжи за съквартиранта от ВИП Брадър. Това било първото и засега единственото предложение, на което е отвръщала положително – пише „Уикенд”. Изданието припомня, че с бащата на дъщеря й – Наско от БТР, красавицата не бе сключвала брак. Няма и половин година след плажния обет да остареят заедно, буреносни облаци надвиснали над влюбените.

[caption id="attachment_422884" align="alignleft" width="300"]Мартин Мартинов Мартин Мартинов развалил два годежа в миналото си[/caption]

Тихомълком Мартин Мартинов и Силвия се отказали от плановете си за сватба и прочие семейни проекти. Според злите езици причините за това били няколко. Утвърденият модел, когото си го влече животът, се уплашил, че семейният хомот ще го лиши от всичките удоволствия. А малко преди официално да се раздели със Стойчева, съквартирантът от ВИП Брадър хлътнал по следващата си бройка – Мис България 2002 Теди Бургазлиева. За Мартин самата Бургазлиева твърди, че е много романтичен и й направил предложение с красив жест. Нещата между тях обаче така и не се получили. Иначе Мартин Мартинов е биолог по образование. Иска да се развива на актьорската сцена, но на визитката си във ВИП Брадър е отбелязал, че е „брокер на недвижими имоти”. През 2009 г. моделът на „Визаж” спечелва титлата Мистър България. Тогавашната му шефка Жени Калканджиева сега също участва в шоуто.