15 от общо 18-те участници вече са в къщата на „ВИП Брадър”

Риалити формата „ВИП Брадър” ще бъде разтърсен от нова любовна афера.

Главните действащи лица в любовната афера във „ВИП Брадър” ще са милионерската дъщеря Ели Гигова и чаровният актьор Иво Аръков, който неотдавна се раздели с щерката на Христо Стоичков – Мика Стоичкова. Фактът, че и двамата са млади, чаровни и необвързани, а и освен това ще борят заедно мизерията в общежитието на „ВИП Брадър” създава идеалната предпоставка да се сближат. Само времето обаче ще покаже дали сред балите сено в стопанския двор ще пламне нова звездна любов.

[caption id="attachment_422385" align="alignright" width="300"]15 от общо 18-те участници вече са в къщата на „ВИП Брадър” 15 от общо 18-те участници вече са в къщата на „ВИП Брадър”[/caption]

Това е и основният въпрос, който вече си задават зрителите на шоуто, след като още при старта на „ВИП Брадър” Ели Гигова и Иво Аръков бяха хвърлени в мизерната къща от Политбюрото. Това решение засили сериозно очакванията за горещи сцени, а и на влизане Иво Аръков заяви, че не е изключено да се влюби до полуда в някоя от участничките. Повод за надеждата на зрителите дава и фактът, че и двамата са млади, необвързани и красиви. А и на актьора вече му се носи славата, че е любител на футболните дъщери и наследници на богати и известни сънародници. Ели Гигова и Иво Аръков прекрачиха първи прага на соцкъщата на „ВИП Брадър” и това им даде възможност да останат сами за известно време. Неприятните условия за живот и тежкият кърски труд, който вероятно ги очаква несъмнено ще допринесат за изненадващото им сближаване.

От общо 18-те участници в този сезон на „ВИП Брадър” , 15 вече са под покрива на соцкъщата. След тях са паркетният лъв Евгени Минчев и певицата Йорданка Христова, които според информацията ще останат в къщата само две седмици. Останалите известни лица, които прекрачиха прага на къщата на „ВИП Брадър” са скандалната Албена Вулева, Ели Гигова, пиарката и тв водеща Ива Екимова, фолк певицата Кали, певиците Камелия Тодорова и Камелия Воче, танцьорът Атанас Месечков и обявеният за топ модел Мартин Мартинов, плеймейтката Ели Кучкова, Иво Аръков, треньорът Тити Папазов и Жени Калканджиева заедно със съпруга й Тачо, пише Блиц.