Николета Лозанова се уреди с най-висока заплата в бТВ

Николета Лозанова се завръща и в национален ефир. Плеймейтката отново ще води папарашкото си предаване, но този път то ще се излъчва в ефира на бТВ. Повече от три месеца продуцентите на Николета Лозанова водиха преговори с бТВ за трансфера на таблоида на плеймейтката.

[caption id="attachment_422878" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова със заплата от 10 000 лева[/caption]

По крайното решение се стигна след кризата в КТБ, която доведе и до сътресения в телевизията, зад която се счита, че стои Цветан Василев. Въпреки високия си рейтинг, предаването на Николета Лозанова беше едно от първите, които излезе в предсрочна лятна ваканция. Причината за това беше, че продукцията има и високи разходи, които се оказаха непосилни за ТВ7 в този тежък за медията момент.

Николета Лозанова ще продължи да води папарашкото си предаване. То стартира идната неделя, когато точно в 22,00 часа ще бъде премиерното му излъчване. Очаква се рейтингът му да е по-висок от този, който "Поверително" има в ТВ7, тъй като продукцията за сега няма пряка конкуренция в родния ни ефир. Единственото предаване, което можеше да се конкурира с това на Николета Лозанова, беше "Горещо" на Венета Райкова.

Но тъй като то беше свалено от ефир заради ниския рейтинг, предаването на плеймейтката е единственото с подобна тематика в родния ни ефир.

Николета Лозанова може да похвали с най-висока заплата в бТВ. Съпругата на Валери Божинов ще получава повече дори от Венелин Петков. Като шеф на новините той получава заплата от 8 000 лева. Заплатата на Николета Лозанова в бТВ ще бъде 10 000 лева, научи Хот арена.

Въпреки, че в ТВ7 Николета Лозанова получаваше тройно, още от самото начало на преговорите с бТВ, тя била готова на компромис с възнаграждението в името на това да запази работата си.

Именно заплащането на Николета Лозанова е причината за забавянето на крайното решението на шефовете на бТВ и проточването на преговорите, които Иван и Андрей водиха с телевизията.