Николета Лозанова става част от екипа на бТВ

Николета Лозанова ще изгрее в ефира на бТВ. Новината за трансфера й в частната медия вече е факт. Тя ще води собствено предаване, което стартира на 28 септември от 22 часа. Таблоидът "Папараци" ще бъде с подобна концепция на "Поверително от Ни Ло". Предаването ще е с продължителност един час. И този сезон папараците на Николета Лозанова ще търсят сензации в родния хайлайф.

[caption id="attachment_422795" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова със собствено предаване в бТВ[/caption]

Новината за трансфера на плеймейтката от ТВ7 в бТВ беше съобщена от самата нея. Типично в стила си, Николета Лозанова побърза да се похвали на приятелите си във Фейсбук. Тя използва профила си в мрежата, за да отправи специални благодарности към продуцентите си и новите си шефове в бТВ, които са повярвали в нея.

Плеймейтката заяви, че има още много да учи и най-трудно за нея предстои, но въпреки това има амбицията да стане по-добра и ще даде всичко от себе си. Николета Лозанова заяви, че й предстои да се конкурира със самата себе си. Тя отправи предупреждение и към всички известни личности, предупреждавайки, че папараците й никога не спят.

Плеймейтката заяви, че самата тя вече е осъзнала необходимостта от предаване като нейното, тъй като постоянно попада на измислени сензации и клюки за известни личности, които нямат нищо общо с истината. Николета Лозанова сподели с приятелите си в мрежата, че е едно да създадеш сензация и съвсем друго да видиш на екрана, че двама души наистина са заедно.

Николета Лозанова обеща на феновете си, че продължи да открива най-горещите скандали от българския шоубизнес и да ги отразява в предаването си. Съпругата на Валери Божинов се похвали, че папараците й ще работят с най-добрата техника за видеозаснемане и наблюдение.

Репортерка в предаването на Николета Лозанова отново ще бъде брадърката Лили, пише Хот арена.