Инцидент с Ивана! (ПОДРОБНОСТИ)

Инцидент с Ивана! (ПОДРОБНОСТИ)
5 (100%) 2 votes

Инцидентът с Ивана едва не я срещна с любовта…

Певицата на народа Ивана претърпяла страшен инцидент. Поп форк дивата решила да отиде на шопинг в столичен мол през почивните дни. Тя се качила на ескалатора, за да достигне до втория етаж, където да си напазарува. Но голямото, петнадесет сантиметрово токче на обувката й се закачило и се отчупило. Ивана загубила равновесие и започнала да пада невероятно бързо назад.

Инцидентът щял да е с най-малкото неприятен край и може би живота на хубавицата можел да се обърне на триста и шейсет градуса, ако съдбата не се намесила. Зад нея бил непознат мъж, който я уловил в полет и успял не само да хване Ивана, но и да се задържи, за да не политне назад и той. Това по-скоро се превърнало в „мисия невъзможна”, но господинът успял ловко да се залови за перилата и така удържал летящата Ивана и себе си от потрошаване, твърдят очевидци на случката.

Ивана

Ивана за малко и щяла да се пребие

Мъжът успял стоически да спаси Ивана от супер жестоко пребиване. Той устоял и двамата се отървали невредими след неприятния инцидент. Ивана се разтопила от благодарности към мъжа и пожелала да му се отблагодари за това, че е спасил живота й. Тя му предложила или да го заведе на вечеря или да направи каквото и да е друго, за да му се реваншира за благородната постъпка.

Но спасителят й се оказал кавалер и отклонил всякакви опити на примата на поп фолка да направи нещо за него, демонстрирайки скромност.

Певицата обаче заявила пред близки, че много й се искало двамата да се опознаят повече, но това не се случило, за нейно голямо съжаление. Изпълнителката на хитовото парче „Шампанско и сълзи” Ивана, обаче била на мнение, че все пак трябва да направи нещо по въпроса, въпреки че загадъчния мъж отклонил всякакви нейни мераци да му се отплати.

Ивана не можела да забрави, че той не само я отървал от синини и натъртвания, но и от дълго и продължително залежаване в болницата. Ивана, известна с упорития си нрав, решила на своя глава да издири въпросния човек и все пак да му покаже, че на този свят трябва да умееш да се отблагодаряваш.

Не може да подминаваш как да е една благородна постъпка, твърдяла тя пред близките си приятелки. Те обаче заподозрели, че певицата Ивана е хвърлила мерака на въпросния господин, който бил не само с благородно сърце, но пръскал чар и бил доста хубав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар