Ивана се превърна в „Кралица на имотите”

Фолкпримата Ивана е напуснала Пловдив и се е нанесла в нов палат в столичния богаташки квартал „Бояна”. До актуалната й обител обаче достъпът е забранен, а имотът е охраняван почти толкова строго, колкото съседните владения на политици и тем подобни надувки – коментира „Уикенд”. До новия си дом нищо неподозиращата Ивана отведе папараците на предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL”. Новият дом на звездата се помещава в луксозен комплекс от затворен тип, в който пропускателният режим става през два пропуска и срещу засилен видеоконтрол. Имало дни, в които фолкпримата не напускала комплекса, който е остроен като миниград, така че обитателите му да имат всичко необходимо, както се казва „на една ръка разстояние”.

[caption id="attachment_412404" align="alignleft" width="300"]Ивана Ивана лично обзавежда жилищата си по свой вкус[/caption]

Засега остава мистерия дали Ивана е придобила новата си обител, или просто с дъщеря й Теодора я обитават под наем. Факт е обаче, че певицата на народа за разлика от повечето си колежки, които колекционират маркови чепици и парцалки, инвестира парите си по най-добрия начин – в недвижима собственост. Не са безпочвени слуховете, че певицата е собственичка на поне 5 имота. Основният от тях е в Пловдив, има друг в Слънчев бряк, трети в родния Айтос... Всичките й жилища са обзаведени по последен писък на модата с мебели, които Ивана сама е избирала без спонсорството на този или онзи богаташ. Говори се, че Ивана притежава жилище и в Гърция и дори във Виена, които обаче отдава под наем – пише изданието.