Ани Салич e съкрушена от решението на ръководството на Нова тв

Водещата на новините по Нова тв Ани Салич получи поредния удар под кръста.

Ефирното време, в което се излъчва предаването на Ани Салич „Извън новините” бе променено отново. Вместо да бъде излъчвано в 12.30 ч. както бе досега, то вече има нов час – 14.30 ч. Ани Салич е бясна поради факта, че предаването й е било захвърлено във време, което е по-негледаемо. Идеята на ръководството на Нова тв обаче била предаването на Ани Салич да бъде изкарано от пряката конкуренция с „Търси се” по bTV, тъй като нямало никакъв шанс да се пребори бившите си колежки Нели и Меги и да им отнеме зрителите.

[caption id="attachment_422534" align="alignright" width="300"]Ани Салич и съкрушена от решението на ръководството на Нова тв Ани Салич и съкрушена от решението на ръководството на Нова тв[/caption]

През пролетта предаването на Ани Салич бе излъчвано по едно и също време, но за нейно разочарование, то отчиташе рекордно слаб рейтинг. Шефовете й се надяват с промяната да подобрят гледаемостта на „Извън новините”. Ани Салич обаче отново е недоволна, тъй като на практика това означава, че са я отписали като звезда и признават поражението й пред колежките й от bTV Нели и Меги, пише pik.bg. Това е поредният удар под кръста, който Ани Салич получава за кратко време. Припомняме, че неотдавна стана ясно, че новинарката е била прецакана от колежката си Ани Цолова.

Водещата на „Здравей, България” заедно с екранния й партньор Виктор Николаев успяха да изместят Ани Салич и Ники Дойнов. Новата студена война между топ звездите в Нова тв се развихри заради новите публицистични предавания на медията, които са свързани с предстоящите парламентарни избори. Едно от предаванията, което се превърна в повод за скандала между Ани Салич и Ани Цолова е „Кастинг 240”, което се излъчва в събота с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев.

Ани Цолова е категорична, че новинарката няма защо да се цупи, тъй като идеята за „Кастинг 240” била именно нейна и на Виктор Николаев и е повече от нормално те да са водещите.