Ани Салич получи нов удар под кръста

Ани Салич получи нов удар под кръста
5 (100%) 1 vote

Ани Салич e съкрушена от решението на ръководството на Нова тв

Водещата на новините по Нова тв Ани Салич получи поредния удар под кръста.

Ефирното време, в което се излъчва предаването на Ани Салич „Извън новините” бе променено отново.
Вместо да бъде излъчвано в 12.30 ч. както бе досега, то вече има нов час – 14.30 ч.
Ани Салич е бясна поради факта, че предаването й е било захвърлено във време, което е по-негледаемо.
Идеята на ръководството на Нова тв обаче била предаването на Ани Салич да бъде изкарано от пряката конкуренция с „Търси се” по bTV, тъй като нямало никакъв шанс да се пребори бившите си колежки Нели и Меги и да им отнеме зрителите.

Ани Салич и съкрушена от решението на ръководството на Нова тв

Ани Салич и съкрушена от решението на ръководството на Нова тв

През пролетта предаването на Ани Салич бе излъчвано по едно и също време, но за нейно разочарование, то отчиташе рекордно слаб рейтинг.
Шефовете й се надяват с промяната да подобрят гледаемостта на „Извън новините”. Ани Салич обаче отново е недоволна, тъй като на практика това означава, че са я отписали като звезда и признават поражението й пред колежките й от bTV Нели и Меги, пише pik.bg.
Това е поредният удар под кръста, който Ани Салич получава за кратко време. Припомняме, че неотдавна стана ясно, че новинарката е била прецакана от колежката си Ани Цолова.

Водещата на „Здравей, България” заедно с екранния й партньор Виктор Николаев успяха да изместят Ани Салич и Ники Дойнов.
Новата студена война между топ звездите в Нова тв се развихри заради новите публицистични предавания на медията, които са свързани с предстоящите парламентарни избори.
Едно от предаванията, което се превърна в повод за скандала между Ани Салич и Ани Цолова е „Кастинг 240”, което се излъчва в събота с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев.

Ани Цолова е категорична, че новинарката няма защо да се цупи, тъй като идеята за „Кастинг 240” била именно нейна и на Виктор Николаев и е повече от нормално те да са водещите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар