Ани Цолова и Виктор Николаев ще са водещи навръх изборния ден

Нови скандали с главни действащи лица Ани Цолова и Ани Салич, тресат Нова тв.

Ани Цолова заедно с колегата й Виктор Николаев успяха да изместят новинарката Ани Салич и екранния й партньор Ники Дойнов. Нова студена война се е развихрила между топ звездите на медията – Ани Цолова, Ани Салич, Николай Дойнов и Виктор Николаев. Причина за скандала са новите публицистични предавания в ефира на Нова тв, свързани с предсрочните парламентарни избори. Едното от предаванията, превърнали се в ябълката на раздора между Ани Салич и Ани Цолова е „Кастинг 240”, което се излъчва в събота с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев. Именно то разпалило отново скандала за изява между топ звездите на Нова тв и предизвикало лавина от скандали, разкриват от нюзрума.

[caption id="attachment_421856" align="alignright" width="300"]Ани Цолова и Виктор Николаев ще са водещи навръх изборния ден Ани Цолова и Виктор Николаев ще са водещи навръх изборния ден[/caption]

Идеята за „Кастинг 240” била на Ани Цолова и екранният й партньор. След като именно те двамата отправили предложението за предаването към шефовете си още в началото на август, съвсем логично е те да бъдат и негови водещи. Новинарската двойка Ани Салич и Николай Дойнов обаче се имат за по-големи звезди от колегите си от „Здравей, България”, а и на предходните избори именно на тях се падна щастието да водят специалните предавания, посветени на вота, обикаляйки из цялата страна. Поради тази причина Ани Салич и колегата й са бесни и се чувстват прецакани от екранната двойка, която буди зрителите на Нова тв. Те дори не се посвенили да се оплачат пред ръководството на медията.

От Нова тв обясняват, че в случая не става дума за извънредните хонорари, които ще приберат Ани Цолова и Виктор Николаев, а за това, че журналистическата борба по време на избори е доста ожесточена, тъй като публицистичните предавания са идеалното поле за изява, което им дава възможност да блеснат. В крайна сметка жалбата на Ани Салич и Николай Дойнов били чути от ръководството на медията и от там ги уверили, че ще се редуват с Ани Цолова и Виктор Николаев в предизборните дебати в събота. Въпреки това двамата се чувстват прецакани, тъй като навръх изборния ден в студиото ще бъдат Ани Цолова и Виктор Николаев, които успяха да достигнат рекорден рейтинг на вота за европарламент, пише pik.bg.