Николета Лозанова си навлече гнева на почитателите си, които прогресивно намаляват

Николета Лозанова успя да си навлече гнева на почитателите си във Фейсбук. Поредната изцепка на плеймейтката разгневи не само феновете й, но тези, които никога не са я харесвали. Навръх националния празник на България на 6-ти септември, Николета Лозанова показа почитта и уважението съм друга европейска страна, пренебрегвайки напълно националния ни празник.

[caption id="attachment_422068" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова разгневи почитателите си[/caption]

Плеймейтката реши да сподели радостта си трансфера на съпруга й Валери Божинов във второкласния италиански отбор "Терната", засвидетелствайки за пореден път обичта си към Италия. Ни Ло публикува във фейсбук снимка, на която е сложила една до друга свещи в зелено, бяло и червено.

[caption id="attachment_422069" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова демонстрира неуважение към националния ни празник[/caption]

Феновете на Ни Ло се опитаха да я коригират, заявявайки, че е объркала последователността на цветовете. Николета Лозанова не се забави с отговора и заяви, че подредени така цветовете повече й харесват и предпочита да ги вижда в тази комбинация.

Изказването й разгневи и малкото й верни фенове, които са потресени от факта, че тя пренебрегва националния ни празник. Изцепката на Николета Лозанова предизвика поредица от гневни коментари и във форумите, където потребители коментират, че на съпругата на Валери Божинов или прекалено много й харесва да се прави на италианка, или просто не знае какъв ден е 6-ти септември, пише ПИК.