Николета Лозанова успя да извади Слави Трифонов от равновесие

Николета Лозанова успя да вбеси самия Слави Трифонов. Причината, поради която Дългия не може да се побере в кожата си е, че плеймейтката отхвърли предложението му.

[caption id="attachment_421600" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова успя да вбеси Слави Трифонов[/caption]

След като разбрал за тайния трансфер на плеймейтката в бТВ, Слави Трифонов направил опит да я прикотка. Въпреки, че от години шоуменът се опитва да си изгради имидж на човек, който не го вълнуват жълтините и пикантериите, близки до Слави Трифонов разкриват, че отдавна имал мерак да продуцира предаването на Николета Лозанова, научи Всеки ден.

Плеймейтката, която успя да свали от ефир дори Венета Райкова, реши да продължи да работи със старите си продуценти Иван и Андрей, които веднага я последваха в бТВ.

Желание да продуцират предаването на Николета Лозанова имат и другите продуценти на бТВ. Любо Нейков и Евтим Милошев също отдавна искат да работят със съпругата на Валери Божинов. Но засега Николета Лозанова остава само мираж за тях, както и за великия Слави Трифонов, който все още не може да преглътне отказа й.

Николета Лозанова, както и редица други предавания по ТВ7, излязоха предсрочно в лятна ваканция. И докато съдбата на повечето от тях все още е неясна, Николета Лозанова успя да се намести в бТВ.