Калканджиева и Тачо се развеждат

След  поредицата от опити да спаси брака си, Калканджиева се развежда. Шестата по красота в света българка се развежда с неверния си съпруг. Причина за развода им станаха постоянните изневери на Тачо. Най-скандалната от всичките му връзки беше тази с по-младата от жена му моделка Зорница Линдарева.

[caption id="attachment_421828" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева и Тачо се развеждат[/caption]

Първа молба за развод подала Калканджиева. Тя възнамерява да лиши съпруга си от родителските права над сина им. Калкаджиева разчита, че доказвайки безотговорността на Тачо, съдът ще присъди правата върху детето изцяло на нея. Моделката е твърдо решена да се бори докрай и да спечели делото за попечителство над сина си.

Преди няколко дни бившият любим на Калканджиева претърпя пътен инцидент по пътя за Слънчев бряг. Тачо катастрофира с лъскавия си джип. Оказа се, че виновен за катастрофата е той. Калканджиева е решена да използва този факт в съда и се надява това да й помогне много при доказването на твърдението й, че Тачо е безотговорен.

Красавицата се зарече да разобличи публично неверния си съпруг. Освен в съда тя възнамерява да извади кирливите ризи на Тачо на показ и пред цяла България. Калканджиева е един от участниците, който ще влезе в Къщата на ВИП Брадър. Моделката има намерение да разобличи Тачо по време на престоя си в къщата, научи Хот арена.