Калканджиева скандализира с поведението си

Шестата по красота в света българка Жени Калканджиева се върна към скандалния си начин на живот от преди няколко години. Моделката заживя отново като мутреса. Преди няколко години тя сви семейно гнездо с по-младия от нея Тачо.

Тогава Калканджиева скъса със стария си начин на живот. Идилията стана пълна, когато тя дари Тачо с наследник. Но както всяка приказка си има край, така и приказката за Калканджиева свърши с изневярата на съпруга й.

[caption id="attachment_417190" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева се върна към стария си начин на живот[/caption]

Моделката Зорница Линдарева успя да отмъкне съпруга на Калканджиева. Въпреки, че двамата все още нямат официален развод, шефката на 'Визаж" вече има нова тръпка. Това е известният мафиот Пламен Дишков - Кела. Калканджиева се върна към живота си на мутреса и в момента живее с мафиота в Поморие.

Наскоро двамата дори се появили заедно на парти, организирано от Кела. Мафиотът пристигнал с бронирания си Мерцедес, от който слязла и Калканджиева. Покана за партито била изпратена и до Зорница Линдарева, но моделката решила да не се възползва от нея и по-добре, в предвид буйния нрав на Калканджиева, когато си пийне.

Според запознати Кела е хлътнал до уши по шефката на"Визаж" и дори й предложил да прекрати договора си с Иван и Андрей и да се пренесе за постоянно при него. Той дори бил съгласен да плати неустойката, която Калканджиева дължи на продуцентите си в случай, че прекъсне договора си с тях предсрочно, пише Хот арена.