Скандал! Изнесли тялото на Ванга от България?

Гласувайте за статията

Ванга била тайно преместена от България, руски чиновници я изследват в Москва

Покойната българска пророчица Ванга е била тайно преместена в Русия, твърдят служители от родните спецслужби. Според тях тленните останки на Ванга са преместени в Москва, където уж е трябвало да се изследват от руски феноменолози – специалисти.

Скандалният слух разтресе цялата общественост, тъй като тялото й е изнесено без знанието и съгласието на семейството й. Близките й са категорични, че не вярват, да са осквернили гроба на пророчицата, нито че някой си е позволил да открадне останките й.

Смущаващият слух обаче носи, че с благословията на български власти, тленните останки на покойната пророчица е трябвало да бъдат отнесени в Москва. Имало план дори мощите й да бъдат излагани в руски църкви, ако тя бъде канонизирана за светица, твърди „ШОУ“, цитиран от „Блиц“.

Изнесли тялото на Ванга от България?

Изнесли тялото на Ванга от България?

През 1996 година десетки хиляди се стекоха на гроба на Ванга, за да я изпратят. Петричката пророчица почина след кратко боледуване, като в часовете преди смъртта й странни събития били наблюдавани в столичната болница където лежа. Лекарите и до днес не могат да си обяснят феномените свързани със смъртта й. На погребението обаче дойдоха хиляди, за да я изпратят. Слухът обаче носи че малко след смъртта й, тялото й е пренесено тайно в Русия с благословията на властите.

Празен ли е гробът на пророчицата?

Празен ли е гробът на пророчицата?

Самата Ванга от десетилетия е почитана в Русия като светица, на равна нога с местните им светци, включително и с Матрьона. След като се сбъдна предсказанието й за потъването на подводницата „Курск“ преди повече от десет години, тя е по-обичана и отпреди.

Семейството на Ванга обаче е категорично, че не са давали разрешението си тленните останки на пророчицата да бъдат пренасяни или изследвани, а още по-малко в Русия. Според тях, тялото на покойната предсказателка е в гроба й край Рупите и никой не си е позволявал да го мести от там.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Скандал! Изнесли тялото на Ванга от България?”

  1. Радко Колев

    авг. 30. 2014

    Дрън-дрън. Тази идиотка пише или по някакви слухове, или всичко това е изсмукала от пръстите си. Ама дали е вярно или не, няма значение.

  2. Зъл инспектор

    авг. 30. 2014

    Ванга-Манга боли ма фара

Добавете коментар