Ванга посрещнала Маргина с: Що картечници ми вкаруващ

Ванга успяла да стъписа Малкия Маргин с думите си. Още в момента, в който Маргина пристъпил прага на дома на пророчицата преди години, тя го посрещнала с вик: "Що пушки и картечници ми вкаруваш", разказват очевидци на случката.

[caption id="attachment_418832" align="alignright" width="215"]Ванга наредила Малкия Маргин Ванга наредила Малкия Маргин[/caption]

Посрещането се оказало същински шок за Малкия Маргин, който буквално загубил ума и дума. Това разкри Ангел Манчев, председателят на контролния съвет на фондация "Ванга". Именно той е човекът, който е завел престъпника при пророчицата.

Още тогава Ванга заявила, че именно Маргина стои зад търговията с оръжие в Сърбия, Хърватска и Босна. "Карате хората да се изтепуват там", скастрила го пророчицата. Любопитното разкритие идва в навечерието на 18-та годишнина от смъртта на Ванга.

Той разкри още, най-голямото дарение, направено за църквата в Рупите, е от Цветелин Кънчев, който дарил милион и половина лева. Иконостасът пък е дар от обичаната актриса Невена Коканова, предават от БЛИЦ. След смъртта на пророчицата всичките й влогове в банката останали за държавата, завършва разказа си Манчев.