Николай Бареков пак се изцепи яко

Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов
6

Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков сътвори поредната яка изцепка.

Николай Бареков отговори твърде дръзко на въпроса „Кои смята, че ще бъдат водачите на листите на ГЕРБ, ДПС и БСП във Варна?”.
Евродепутатът подчерта, че очаква с нетърпение да получи Цветан Цветанов, за „да го разглоби на съставните му части”.
Николай Бареков изтъкна, че Цветан Цветанов е българският политик, чието криминално досие е най-дълго.
Евродепутатът заяви, че именно той бе човекът, предизвикал десетки операции на МВР, нарушаващи достойнството и правата на редица български лекари и бизнесмени.

Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов
Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов

Николай Бареков изрази предположение, че Цветан Цветанов ще се стресне доста сериозно от битката с него и поради тази причина ще изпрати във Варна „високотонажната” Лиляна Павлова, която Бойко Борисов определи като „багера на ГЕРБ”.
Според лидера на ББЦ, ако Лиляна Павлова е багерът на ГЕРБ, то Цветан Цветанов е криминалното острие на партията на Борисов.
Евродепутатът посочи, че той пък ще бъде танка на ББЦ във Варна.
Той прогнозира, че битката в морската ни столица ще се води основно между ГЕРБ и ББЦ.

По-рано днес Николай Бареков посочи, че ще поведе кандидат-депутатската листа на ББЦ във Варна.
В момента той се намира в избирателния си район, където ще проведе срещи с колеги от партията, както и с представители на неправителствените организации и бизнеса.
Конгресът на ББЦ във Варна е насрочен за 30 август. Бареков подчерта, че след вчерашното подписване на споразумението с партньорите им от ЗНС и „Гергьовден”, всички са в голяма еуфория.
Той допълни, че колегите им от София продължават преговорите с още няколко политически формации.

Николай Бареков посочи, че структурите на червените редици във Варна са в изключително окаяно състояние. В същото време той изрази опасение, че ГЕРБ ще бъдат подпомогнати от гласовете на ромите, които ще бъдат осигурени от ДПС.
Той посочи, че ще е истинско кощунство ГЕРБ да спечели във Варна, при положение, че именно в този град по време на протестите се самозапали Пламен Горанов.
В заключение Николай Бареков заяви, че ББЦ трябва да победи в името на февруарските протести, пише pik.bg.

6 коментара
 1. Чефо казва

  От къде на къде този побъркан ще говори за Варна? Направо ми се гади от такива като него дето се мислят за голямата работа, а всъщност са само интриганти.

 2. mils казва

  Барон Мюнхаузен ряпа да яде пред Бареков !!! Ега ти смешника !!!! Чудя се на Любен Дилов -син уж е интелигентно момче, какво търси при този шут ???

 3. Бонка Цокова казва

  Бареков, къде е Бозов? Нали той беше твоя човек на изборите за кмет ? Колкото до циганите, те са твоя патент. На всичкото отгоре, до 5 октомври е твърде възможно изобщо да не съществуваш като политик, а да облечеш раирания костюм. Колкото до Варна – никога няма да спечелиш!

 4. kisses казва

  Странно, нали Бареков е евродепутат – как може да се кандидатира за депутат тук, в България? Същият казус беше и със Станишев, който трябваше да избира между европарламент и народно събрание..

 5. Димка Иванова казва

  Боже,ГОСПОДИ!!! Моля те прибери си вересията! То бива ,бива ама толкова простотия не бива.Човек само като го гледа този шут ДУДУКА започва да му се повдига.Ако все още има някой ,който да му вярва да си помисли дали е истински БЪЛГАРИН!!

 6. Ваня Ганчева казва

  ДО КОГА НА ТОЗИ ОТКАЧАЛНИК, ЩЕ МУ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА НИ ОБЛИВА С ПРОСТОТИИ????? ИЗКАЗА МУ Е ПРОСТАШКИ И НЕ ПОДХОЖДА НА ЕДИН БИВШ ,, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР,, И НАСТОЯЩ ЕВРОДЕПУТАТ….ТОЗИ ЧОВЕК Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.