Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков сътвори поредната яка изцепка.

Николай Бареков отговори твърде дръзко на въпроса „Кои смята, че ще бъдат водачите на листите на ГЕРБ, ДПС и БСП във Варна?”. Евродепутатът подчерта, че очаква с нетърпение да получи Цветан Цветанов, за „да го разглоби на съставните му части”. Николай Бареков изтъкна, че Цветан Цветанов е българският политик, чието криминално досие е най-дълго. Евродепутатът заяви, че именно той бе човекът, предизвикал десетки операции на МВР, нарушаващи достойнството и правата на редица български лекари и бизнесмени.

[caption id="attachment_418983" align="alignright" width="300"]Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов Николай Бареков се закани да разглоби на съставни части Цветан Цветанов[/caption]

Николай Бареков изрази предположение, че Цветан Цветанов ще се стресне доста сериозно от битката с него и поради тази причина ще изпрати във Варна „високотонажната” Лиляна Павлова, която Бойко Борисов определи като „багера на ГЕРБ”. Според лидера на ББЦ, ако Лиляна Павлова е багерът на ГЕРБ, то Цветан Цветанов е криминалното острие на партията на Борисов. Евродепутатът посочи, че той пък ще бъде танка на ББЦ във Варна. Той прогнозира, че битката в морската ни столица ще се води основно между ГЕРБ и ББЦ.

По-рано днес Николай Бареков посочи, че ще поведе кандидат-депутатската листа на ББЦ във Варна. В момента той се намира в избирателния си район, където ще проведе срещи с колеги от партията, както и с представители на неправителствените организации и бизнеса. Конгресът на ББЦ във Варна е насрочен за 30 август. Бареков подчерта, че след вчерашното подписване на споразумението с партньорите им от ЗНС и „Гергьовден”, всички са в голяма еуфория. Той допълни, че колегите им от София продължават преговорите с още няколко политически формации.

Николай Бареков посочи, че структурите на червените редици във Варна са в изключително окаяно състояние. В същото време той изрази опасение, че ГЕРБ ще бъдат подпомогнати от гласовете на ромите, които ще бъдат осигурени от ДПС. Той посочи, че ще е истинско кощунство ГЕРБ да спечели във Варна, при положение, че именно в този град по време на протестите се самозапали Пламен Горанов. В заключение Николай Бареков заяви, че ББЦ трябва да победи в името на февруарските протести, пише pik.bg.