Изпълнителният директор на ТВ7 Десислава Тошева подаде оставка

ТВ7 върви към своя край. Оставката на настоящия изпълнителен директор на медията - Десислава Тошева е вече факт. Тя е обявила решението си да се оттегли от поста си в телевизията снощи, две минути преди полунощ чрез имейл. В изпратеното от нея съобщение пише, че желае да се оттегли от директорския поств ТВ7.

Вчера Десислава Тошева е била в НАП, за декларира, че вече не е материално отговорно лице в медията. Постъпката й на практика убива последните надежди на стотиците служители на ТВ7, които няколко месеца работят без заплати, че ще получат някога възнагражденията си.

[caption id="attachment_417529" align="alignright" width="300"] ТВ7 ТВ7 e пред фалит[/caption]

Служителите на ТВ7 се надяваха, че тази седмица ще получат заплатите си, които чакат вече няколко месеца. Но след напускането на Десислава Тошева и заявлението й в НАП тя вече не носи отговорност за неизплатените трудови възнаграждения на служителите на ТВ7.

В писмото си тя изразява благодарност към екипа на ТВ7, с който работи. Само за два месец, откакто избухна скандала с КТБ, а от ефира на частната телевизия бяха свалени общо 16 предавания.

Оттеглянето на Десислава Тошева от ТВ7 е по-скоро бягство от кораба, който вече очевидно потъва.

Рейтингът, който ТВ7 имаше по време на управлението й от Николай Бареков, остана в миналото, пише ПИК.