Тези баби взривиха целия свят с мръсни танци! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

0

Бабите буквално подлудиха мрежата!

Шок и бум! Бабите и те полудяха и се кълчат на мръсни танци в клин по социалната мрежа. Понаедрелите дъртофелници правят толкова неприлични въртеливи движения с телесата си, че едва ли техните внуци биха се гордели с тях. Майли Сайръс, богинята на будещите срам у моралистите с гърченията на тялото си е пример на бабите и те са подвластни на ритъма на нейните песни. И не спират, въпреки болежките на краката си да вият „грациозно” задните части.

баби
Тези баби направиха истински фурор в мрежата! Гледа ги половин свят за отрицателно време

Бабите, въпреки напредналата си възраст се забавлявали, кършейки задни части, освобождавайки тялото си без капчица задръжки. Палавите движения, показната разюзданост и невероятна ритмичност на старческия квартет така харесали на Интернет потребителите, че за отрицателно време танца на бабите събрал милион гледания. Всъщност комичната игра на престарелите жени, търсещи удоволствия в танца с подскачащи движения бил подготвен като скеч за карнавала в Стауърбридж.

Палавите баби толкова допаднали на зрителите, че дори американски телевизионен канал им направил специална оферта за участие в тяхното шоу. „Бабите”, всъщност жени на възраст от 33 до 51 години били завършили театрална школа и добре се маскирали като възрастни жени, които танцували танц, пълен с изкушение.

Самите баби споделят, че преди не били забелязани, но сегашното шоу и по-скоро подготовката за него, както и показването им в Интернет им донесло голяма слава. И покани за участия. Клипчето на бабите, качето в Интернет пространството просто за кодош, станало толкова популярно, че то било гледано от потребители не само в Европа, но и в Америка, Япония, че дори и в Индия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.