Богатите тийнейджъри се чудят какви щуротии да измислят от скука!

Богатите деца на умопомрачително заможните родители живеят като Крез. Те отмарят на екстравагантни места, където отиват не как да е, а със собствените си частни самолети. Освен това богаташките деца се фукат и със супер луксозните яхти, на които събират тен. Инстаграм е социалната мрежа, където незнаещите парите си тийнейджъри публикуват своите фотоси и коментари за това как прекарват летните си ваканции.

[caption id="attachment_416219" align="alignright" width="300"]Децата на богаташите са се наситили на всичко Децата на богаташите са се наситили на всичко[/caption]

Богаташчетата се кефят с различни скъпи играчки. В социалната мрежа те пускат и съвети за „ценители”, които обаче трябва задължително да са от ранг от лъв нагоре. Те не важат за простолюдието или за тези, които не разполагат с финансови възможности. Едно от съобщенията гласи, че е добре да се отблагодаряваш на пилота или неговия помощник, че те е завел безпроблемно там, където искаш. За това трябва да му дадеш бакшиш в размер най-малко 10 000 долара.. Е, тази сума постижима ли е за всички.

17-годишният Марк Адолф пък съобщил, че е време за пазаруване. Ултра скъпата му кредитна карта, която взел със себе си обаче не е обикновена. Притежателят на тази карта и то от средностатистическия ешелон трябва да има доход през годината в размер на 16 милиона долара, като годишният му приход да е в размер над милион и четиристотин хиляди долара. Момчето обича да се фука и със своите свръх скъпи часовници от престижната марка „Ролекс”. Той не е единственият. Това го правят и много момичета и момчета от неговата класа.

[caption id="attachment_416220" align="aligncenter" width="300"]Красивите къщи на богаташите приличат на замъци Красивите къщи на богаташите приличат на замъци[/caption] [caption id="attachment_416221" align="aligncenter" width="300"]Да им имаш колите, нали?! Да им имаш колите, нали?![/caption] [caption id="attachment_416222" align="aligncenter" width="289"]Няма ли да са му множко тези?!... Няма ли да са му множко тези?!...[/caption] [caption id="attachment_416223" align="aligncenter" width="300"]Децата на богаташите живот си живеят Децата на богаташите живот си живеят[/caption]

Умопомрачителни басейни са другата екстра на супер богаташчетата. Някои от тях показват огромни водни площи в именията си в самия Ню Йорк, други на известни гръцки острови. Богатствата и играчките, които притежават децата на милиардерите са поместени в специален блог на социалната мрежа. Анонимен автор, който е разгледал блога им издаде роман за щурия живот на адски богатите тинейджъри.