Ани Цолова заживя като истинска баровка

Въпреки, че Ани Цолова продължава да отрича, че е напуснала бТВ заради по-високото заплащане в Нова тв, истината излезе наяве. Факт е, че Ани Цолова се замогна, откакто е на новата си работа. Тв водещата вече е горд собственик на дом в най-луксозния столичен квартал "Драгалевци", където живеят десетки известни личности.

Ани Цолова си купи къща в тузарския квартал. Домът е със застроена площ от 180 кв.м и двор от 500 кв.м. Според актуалните в момента цени на пазара за имоти, Ани Цолова се е бръкнала най-малко с 140 000 евро за покупката на дома си. Тъй като къщата е стара, тя се нуждае от ремонт, които по всяка вероятност ще струва на Ани Цолова още 80 000 лева.

[caption id="attachment_416279" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова заживя като баровка[/caption]

В момента в новия дом на тв водещата тече трескав ремонт. Веднага след приключването на сутрешния блок Ани Цолова се отправи към голям магазин за строително материали, за да поръча част от нужното за ремонта. След това тя се срещна със служители на фирма за дограма, които взеха размери в дома й, видяха папараците на "ПИК".

Малко след Ани Цолова в новия й дом пристигна и нейният съпруг. Вероятно семейството иска да се нанесе в новата си къща още тази есен и затова бърза с ремонта.