Виктор Николаев и Ани Цолова си въртят номера заради лятната отпуска

Виктор Николаев и Ани Цолова са в жесток скандал. Двамата водещи са в разправия заради летните си отпуски и буквално си въртят номера. Първа Цолова си взела почивка, въпреки, че уж шефовете им забранили да излизат в отпуск поне до края на юли. Цолова обаче извъртяла номер на колегата си и успяла да си издейства цели две седмици почивка.

[caption id="attachment_415455" align="alignright" width="300"]Ани Цолова и Виктор Николаев Ани Цолова и Виктор Николаев[/caption]

Това никак не се понравило на Николаев, който на всичкото отгоре научил новината едва в последния момент - когато се появил в студиото миналия понеделник сутрин. Хора от медията издават, че водещият е бил страшно бесен. Николаев обаче измислил начин как да отмъсти на колежката си. Водещият започнал да звъни нон стоп на Цолова, уж за да я пита някакви работи по сутрешния блок. Стигнало се до там, че дори й се обаждал по 5-6 пъти на ден, което никак не се харесвало на съпруга й.

Васил дори се скарал с репортерката, тъй като тя практически не обръщала внимание нито на него, нито на сина им. Това принудило Цолова да звънне на шефовете в медията и да ги пита дали е необходимо да си прекъсне отпуската, тъй като очевидно не успяват да се справят без нея. Което пък поставило Николаев в доста неудобно положение, предават от ПИК.