Пламен Даракчиев: Кеворк Кеворкян е позор за Нова тв

Пламен Даракчиев: Кеворк Кеворкян е позор за Нова тв
5 (100%) 2 votes

Бившият политик изрази възмущението си от Кеворк Кеворкян във Фейсбук

Известният политик от началото на 90-те години Пламен Даракчиев е категоричен, че Кеворк Кеворкян е позор за Нова тв.

Той обаче смята, че вина за това има онзи, който му е дал поле за изява в ефира на Нова тв.
На страницата си в социалната мрежа Фейсбук, известният синдикалист написа за предаването „Всяка неделя”, че е удивителна наглост разправиите на политиците на фона на претенциозния слоган.
Пламен Даракчиев припомня, че водещият на предаването е известен и с агентурния си псевдоним Димитър от ДС.

Бившият политик изрази възмущението си от Кеворк Кеворкян във Фейсбук

Бившият политик изрази възмущението си от Кеворк Кеворкян във Фейсбук

Даракчиев изрази възмущението си от последното предаване на Кеворк Кеворкян, излъчено на 6 юли в ефира на Нова тв.
Той уточни, че има предвид не само профанизацията на темата за борбата с корупцията, а и интервюто на агент Димитър с кагебиста Решетников.
Според бившия политик от началото на 90-те години, Кеворк Кеворкян е поканил удобно по първата тема да коментира именно Яне Янев.
А по втората също така удобно оставил госта си Решетников да обяснява надълго и нашироко, че България получава инструкции от Вашингтон и Брюксел, както и как американците, ЕС и НАТО не са приятели на Русия (вероятно, защото осъждат анексирането на Крим и въоръжената поддръжка на Москва за терористите от източните части на Украйна).

Пламен Даракчиев посочва като връх на „ченгиджийския сладолед” на Кеворк Кеворкян умилителните обяснения на госта му, който твърдеше, че отношенията с България са били винаги равностойни.
Бившият политик не спира да се гневи на Кеворк Кеворкян и недоумява как дори от „кумова срама” ексагентът на ДС не се е направил поне за миг на независим и да му зададе поне един от въпросите, които всеки един професионалист („дори от левичарска западна медия”) би отправил непременно към госта си.

В заключение Даракчиев съветва зрителите да бъдат особено внимателни, когато гледат Нова тв, дори повече, отколкото за парите си в КТБ, тъй като ако не друго, то в последната поне имате лихви, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Пламен Даракчиев: Кеворк Кеворкян е позор за Нова тв”

 1. Stefka Tacheva

  юли 07. 2014

  PO GOLIAA OT TAZI KLUPOST NIAM

 2. Stefka Tacheva

  юли 07. 2014

  PO GOLIAMA GLUPOST OT TAZI NIAMA….. SRAMOTA

 3. Ivan Yankov

  юли 07. 2014

  Гледах част от предаването, където гост беше бЮреков-лъжеца. Е за едно нещо обаче не излъга бЮрека – призна с половин уста че е имал малък кредит от КТБ преди доста години. Само нека поясня че "малкият" кредит е 150,000 (или 250000)Euro, второто е че КТБ е търговска банка която НЕ РАЗДАВА КРЕДИТИ на частни лица(само на компании и фирми), и третото е че КТБ случайно е дала безлихвен период от 5-10години на фъшкията бЮреков. Кеворк много ми падна в очите с това че си премълчава неудобните въпроси и това да попита дудука за парите му и да гореспоменатите от мен факти. Кеворк е една стара, оцеляваща ДС курва, която за да има гости, ги четка и дава изява на доста престъпници-политици. За мен това предаване е в миналото.

 4. racho

  юли 08. 2014

  VERNO E CHE NA KIRKOR MU POCHERVENJAVA ZADNIKA

  LICHI OT DA LECHE

Добавете коментар